Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG voor uw privacy

Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG voor uw privacy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG is sinds 25 mei 2018 in de plaats van de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens gekomen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG heeft ervoor gezorgd dat er in de gehele Europese Unie dezelfde regels rondom de privacywet gelden. Bij QPO Consultancy helpen wij u door middel van advies over welke stappen u moet zetten om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Wij leggen u daarom graag uit wat de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG is en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Samen behoeden wij u voor een hoge boete door uw Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG goed door te voeren in uw bedrijf.

Hulp bij de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG heeft ervoor gezorgd dat er een hoop dingen rondom privacy veranderd zijn. Een groot voordeel is dat er met de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG dezelfde privacywetgeving in heel de Europese Unie geld. Hierdoor zullen bedrijven minder snel met elkaar botsen. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen veranderd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG:

  • Versterking en uitbreiding van privacyrechten
  • Meer verantwoordelijkheden voor organisaties
  • Dezelfde bevoegdheden voor alle Europese privacytoezichthouders

Daarnaast zijn er nog een hoop andere zaken die zijn veranderd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Onze medewerkers willen u hier graag meer over vertellen in een gesprek. Wij kunnen u tevens helpen door u te adviseren over de stappen die u moet zetten om te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Daarnaast kunnen wij de naleving ook monitoren, zodat u er zeker van bent dat u geen boetes oploopt. U hoeft daardoor geen tijd en geld in het opleiden van intern of extern personeel te steken. Wij kunnen flexibel ingezet worden, waardoor het u een hoop kosten gaat schelen. Daarnaast kijken wij altijd als onafhankelijke partij naar de processen, zodat u altijd een neutraal advies krijgt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe wij het proces rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG voor uw bedrijf kunnen verbeteren en welke veranderingen en mogelijkheden er voor uw bedrijf zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een hoge geldbesparing en tevens ook van deskundig advies. Wij helpen u namelijk graag met onze expertise op het gebied van Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG om u van een waterdicht juridisch advies en beleid te voorzien.

Voorkom een boete door een samenwerking met QPO Consultancy

QPO Consultancy is uw specialist op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Door onze ruime kennis, jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij ieder bedrijf met een onafhankelijk advies zijn regelgeving laten verbeteren. Zo voorkomt u de kans op een boete. Dit doen wij door het informeren over de verplichtingen en mogelijkheden en de naleving ervan te monitoren. Wij zorgen daarvoor altijd dat u een aanspreekpunt heeft waar u terecht kunt met al uw vragen. Wij nemen daarnaast ook de communicatie met de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens (AP) voor u uit handen, zodat u uw tijd in andere zaken binnen het bedrijf kunt steken. U kunt voor vragen en advies contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op dponow. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen op deze website. Zodra uw gegevens bij ons bekend zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Daarnaast kunt u ook altijd een afspraak maken voor persoonlijk advies, zodat u gelijk kunt zien met wie u te maken heeft. Samen werken wij naar een boeteloze toekomst.