B2b telemarketing voor uw bedrijf

B2b telemarketing voor uw bedrijf

Wanneer u met uw bedrijf u richt op zakelijke dienstverlening dan is het belangrijk dat u b2b telemarketing uitvoert om deze bedrijven te vinden en nieuwe klanten te werven. Echter heeft u het wellicht al druk genoeg met uw werkzaamheden in de zakelijke markt en in zo’n geval is het werven van nieuwe klanten een ondergeschoven kindje. Dat lijkt gek, maar dat is bij veel bedrijven zo. Het kan daarom zeer lonend zijn om de b2b telemarketing uit te besteden aan een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Het geeft u namelijk toch een nieuwe aanwas van leads waaruit klanten kunnen voortkomen en dat zonder uw eigen inspanningen. Een gespecialiseerd bureau hiervoor is Saleshelden. Dit is een bedrijf dat b2b telemarketing voor u kan overnemen. We vertellen u hoe dit in zijn werk gaat.

De b2b telemarketing door een specialist

Wanneer u b2b telemarketing inschakelt via Saleshelden dan heeft u te maken met:

  • Professionele leadwerving
  • Representatieve benadering
  • Opgewekte interesse
  • Nieuwe zakelijke kansen

De b2b telemarketing wordt allereerst zeer professioneel ingestoken. Potentiële klanten in uw doelgroep worden benaderd en er wordt op professionele en respectvolle wijze getoetst of er bij deze doelgroep interesse is in uw producten of diensten. De b2b telemarketing zorgt er daarmee voor dat u met uw producten en diensten onder de aandacht komt bij deze potentiële klanten en dat dit gebeurt vanuit representatieve benadering die past bij uw organisatie. U kunt er daarmee vanuit gaan dat Saleshelden de aanpak kiest die aansluit bij wat u als bedrijf wilt uitstralen. Deze professionele leadwerving en representatieve benadering tijdens de b2b telemarketing zorgen ervoor dat de interesse van de potentiële klant wordt opgewekt. Deze is wellicht al latent aanwezig, maar met het onder de aandacht brengen van uw producten of diensten wordt deze klant erop gewezen dat ze een kans mislopen als ze hier niet gebruik van maken. Omdat deze nieuwe prospects zich al in uw doelgroep bevinden wordt de behoefte naar uw producten of diensten aangewakkerd. De potentiële klant wordt als het ware opgewarmd en dat is juist iets wat voor u aanzienlijk veel tijd en energie kan schelen. Bij b2b telemarketing is het namelijk belangrijk dat u een open deur heeft die het verkoopgesprek voor u makkelijk maakt. Het kost echter veel tijd en energie om de interesse eerst aan te wakkeren en wanneer dit al voor u gedaan wordt bij de b2b telemarketing, kunt u veel gerichter inspelen op het warme contact dat er is geweest en op de behoefte die de potentiële klant reeds heeft laten blijken. Het fijne hieraan is dat u weinig tijd nodig heeft, omdat u niet eerst een grote hoeveelheid potentiële klanten hoeft te benaderen. U kunt direct aankloppen bij uw geïnteresseerde klanten. Het is dan ook een algemeen gegeven dat de b2b telemarketing uitbesteden zichzelf terugverdient. U bespaart uiteindelijk geld en dat terwijl u meer klanten werft en dus ook meer omzet kunt maken. Daarnaast hoeft u geen personeel aan te nemen voor het werven van klanten, maar volstaat u met een gedegen team van accountmanagers of verkopers in de binnendienst, die de nieuwe klanten kunnen bedienen.

Schakel Saleshelden nu in!

Wilt u weten of deze telemarketing door Saleshelden voor u interessant is? Kijk dan eens voor de werkwijze op www.saleshelden.nl en ontdek alle mogelijkheden. Neemt u ook gerust contact met hen op om uw wensen te bespreken en voor u het weet bent u zelf nieuwe klanten aan het werven, zonder daar zelf iets voor te hoeven doen. U focust zich daarmee op uw bestaande business en Saleshelden levert u nieuwe business aan.

Lees meer…