Bent u op de hoogte van gebruikte software?

Bent u op de hoogte van gebruikte software?

Ons bedrijf heeft een aantal maanden geleden besloten dat het tijd werd om een keer grondig te gaan moderniseren. Wij werken namelijk al vele jaren met dezelfde computers en programma’s en dat zorgde de laatste jaren voor toenemende frustratie. Het is namelijk zo dat wanneer je altijd problemen ervaart omdat je programma’s verouderd zijn, dit je workflow heel erg kan verstoren. Vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij voor een goede prijs goede programma’s konden vinden. Het probleem was echter dat wij niet een ruim budget hadden om deze programma’s te kopen. Het was namelijk zo dat ons bedrijf weinig omzet heeft gedraaid de afgelopen jaren en dus ook niet een grote buffer heeft kunnen opbouwen. Vandaar dat wij heel enthousiast werden van het feit dat wij ook gebruikte software konden kopen. Wij hadden nog nooit van gebruikte software gehoord, althans niet in de zin van legale producten. Wij waren dan ook verbaasd om te horen dat je vandaag de dag gewoon legaal gebruikte software kunt kopen. Dit betekent niet dat je daarmee een afdankertje in huis haalt. Het is namelijk zo dat je een licentie koopt waarmee je dus weliswaar gebruikte software koopt, maar dit is dus in principe nog als nieuw. Dat was voor ons een ideale manier om te moderniseren zonder dat wij diep in de buidel hoefden te gaan tasten. Mocht u ook ge├»nteresseerd zijn in gebruikte software, dan raad ik u aan om een keer naar de site van Soft Trader te gaan kijken. Deze site heeft namelijk alles wat je je maar kunt bedenken wanneer je op zoek gaat naar gebruikte software. 

Deze gebruikte software is fantastisch

Toen ik voor het eerst hoorde over gebruikte software, wist ik niet precies welk beeld ik mij daar bij moest vormen. Ik had namelijk geen idee wat ik hier van kon verwachten. Het was voor mij dan ook erg prettig om te merken dat je niet bang hoeft te zijn dat je rommel in huis haalt wanneer je gebruikte software besluit aan te schaffen. Ik kan dat met volle overtuiging zeggen want ik heb uiteindelijk via Soft Trader gebruikte software gekocht en dat is mij heel erg goed bevallen. Wij kunnen nu werken met moderne software en dat bevalt ons heel erg goed. Wat mij persoonlijk heel erg goed is bevallen, is dat ik dit alles voor een heel lage prijs heb weten te realiseren. Vandaar dat het mij ook een goed idee leek om iets over mijn ervaringen op papier te zetten voor de mensen die ook nieuwe programma’s zoeken. 

Wij hebben heel veel geld bespaard

Wij zijn heel tevreden over onze aankoop en wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben leren kennen. Wij raden iedereen daarom aan om:

  • Ook een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken 
  • Te zien welke software u hier allemaal kunt kopen 
  • Heel veel geld te besparen zonder dat u op de kwaliteit hoeft in te leveren 
  • Softtrader

Wij hopen nog lang met onze programma’s te mogen blijven werken. Dit bevalt ons namelijk heel erg goed.