De beste hoeslakens kopen?

De beste hoeslakens kopen?

De beste hoeslakens kopen?Textielhuis is de absolute nummer 1 op het gebied van bedmode, ondermode, nachtmode en huishoudtextiel. Voor bijvoorbeeld hoeslakens moet u absoluut bij Textielhuis te Hengelo zijn. Ook via hun website is het mogelijk om direct een geschikte hoeslaken, of bijvoorbeeld bedmode te bestellen.

Soorten hoeslakens bij Textielhuis

Een goede nachtrust begint natuurlijk met een goed bed, maar waar veel mensen niet aan denken is dat ook het materiaal waarvan de hoeslakens worden gemaakt van groot belang is voor uw slaapcomfort. Waar sommige materialen voor de ene persoon fijn aanvoelen, vinden anderen deze materialen helemaal niet prettig. Het kiezen van goede hoeslakens is dus zeer persoonlijk en daarom biedt Textielhuis hun klanten ruime keuze tussen vele soorten materialen. Naast het materiaal is ook de pasvorm van belang wanneer u hoeslakens aan gaat schaffen. Immers wilt u niet dat deze continu verschuift, waardoor u hier wellicht wakker van wordt, maar wilt u dat deze mooi en strak om de matras gespannen blijft, zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Bij Textielhuis vindt u dan ook alleen goed passende producten in vele soorten en maten:

 • Flanellen hoeslakens
 • Jersey
 • Katoenen
 • Satijnen
 • Velours
 • Cinderella
 • Damai
 • Essenza
 • Voor de normale matras
 • Voor een topper
 • Voor een boxspring
 • Split
 • Speciale maten

Bij Textielhuis kiest en koopt u eenvoudig online de hoeslakens die u een goede nachtrust bezorgen. Zoals u ziet zorgen ze altijd voor vele verschillende materialen, van 100% geweven katoen tot 100% katoenzijde. Zo kan iedere klant de producten vinden in de webwinkel die passen bij zijn of haar persoonlijke voorkeur. Daarnaast zijn de hoeslakens beschikbaar in vele maten: voor gewone matrassen, toppers, splitmatrassen en bijvoorbeeld boxsprings. Ook minder gangbare maten in zowel de lengte en breedte zijn daar verkrijgbaar. Kortom vindt iedere klant bij Textielhuis de hoeslakens die perfect passen en prettig aanvoelen. Natuurlijk is niet alleen prettig slapen van belang. De lakens die ze verkopen zijn namelijk ook verkrijgbaar in vele kleuren en patronen en zijn beschikbaar tegen lage kosten. Of uw voorkeur uitgaat naar een opvallende uitstraling of juist basic producten maakt dus niet uit. U vindt namelijk altijd een product dat aan al uw wensen voldoet bij Textielhuis. Daarnaast vindt u online bij hen ook diverse bijpassende dekbedovertrekken en kussenslopen.

Textielhuis

Naast hoeslakens verkopen ze dus nog veel meer. Ze zijn in 2001 begonnen met een fysieke winkel aan de Twekkelerweg in Hengelo met gemixt textiel. In 2008 is daar een webwinkel bijgekomen met de nadruk op een assortiment in beddengoed. De webwinkel onderscheidt zich door een zeer uitgebreid aanbod van grote merken als Cinderella, PiP, Essenza, Beddinghouse, Riviera Maison, Snurk en Damai. Daarnaast kan online ook ondermode, nachtmode en huishoudtextiel worden besteld. In 2012 is de webwinkel www.textielhuis.nl in de categorie ‘slapen’ uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland. De competitie wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Nederlandse Thuiswinkel Awards. De consument bepaalt via stemmen en het geven van cijfers wie in verschilende categorieën de winnaar wordt. Alle 37.000 webwinkels in Nederland mogen aan de competitie meedoen. Er wordt beoordeeld op aspecten als service, assortiment en snelheid. Geen enkele redenen om nog te twijfelen aan de betrouwbaarheid, prijs en kwaliteit van Textielhuis. Koopt u bij hen uw hoeslakens, dan bent u gegarandeerd van goede nachtrust.