Een kartonnen doos op maat laten maken

Een kartonnen doos op maat laten maken

Ik sinds een paar jaar een eigen bedrijf en verkoop accessoires voor laptops. Ik was begonnen toen ik nog een baan had en het leek mij leuk om iets nieuws te proberen. Ik wilde klein beginnen, zodat ik in de avonden en in het weekend tijd aan mijn bedrijfje kon besteden. Ik maakte zelf een website en zocht leveranciers waar ik de artikelen kon bestellen. Het maken van een website vond ik in het begin lastig, maar na veel oefenen kon ik een mooie website maken. Op dit moment beheer ik mijn website nog steeds en maak ik alle aanpassingen zelf. Ik had al snel leveranciers gevonden, maar het duurde wat langer voordat ik goede leveranciers had gevonden. Ik heb nu 3 leveranciers waar ik veel mee samenwerk. Zij hebben goede artikelen, ik kan de artikelen bestellen in de aantallen die ik wil en de producten zijn niet duur. Ik kan deze producten via mijn website voor een goede prijs verkopen en ik krijg veel goede beoordelingen voor deze producten. De laatste jaren veranderde er veel dingen aan mijn bedrijf en ik heb veel geleerd. Tegenwoordig werk ik niet meer voor een baas, maar heb alleen nog mijn bedrijf. Ik wil nog meer dingen veranderen en zie de toekomst positief in. Laatst heb ik een kartonnen doos op maat laten maken. Ik gebruikte hiervoor een normale bruine kartonnen doos voor de orders, maar wilde dit graag veranderen. Het leek mij een goed idee om mij logo te laten drukken op witte dozen. Aan de doos kunnen klanten nu direct zien dat de order afkomstig is van mijn bedrijf, dit vergoed naar mijn mening het plezier dat ze hebben aan een bestelling. Ze kijken al uit naar het ontvangen van het artikel en aan de kartonnen doos kunnen ze zien dat ze hun pakje gaan opmaken. Ik kreeg dit idee omdat ik dit zelf ook had toen ik een product bij een andere website had gekocht.   

Bij Dozenlatenmaken.nl een kartonnen doos op maat bestellen

Online zocht ik naar bedrijven waar ik dozen op maat kon laten maken. Ik vond diverse bedrijven en bekeek hun websites. Ik had van te voren bekeken welke formaat doos ik het meeste gebruik, dit was de kartonnen doos die ik graag op maat wilde laten maken. Ik zag dat ik voor 60% van de bestellingen dezelfde doos gebruik. Voor de rest van de bestellingen gebruik ik 3 andere formaten. Nadat ik alle bedrijven had bekeken besloot ik om de dozen op maat te laten maken door Dozenlatenmaken.nl. Via de website https://www.dozenlatenmaken.nl/ kan je gemakkelijk veel zelf doen. Eerst selecteer je het type doos dat je gebruiken wilt. Je voert daarna de gewenste maten in van de dozen en de aantallen die je nodig hebt. Daarna kan je nog extra opties selecteren voor de kartonnen doos. Je kan bijvoorbeeld de dikte van het materiaal kiezen en of je een logo wil laten drukken. Ik vond dit allemaal erg gemakkelijk en bovendien waren de kosten hier lager dan bij andere websites.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Ik gebruik deze kartonnen doos sinds een aantal weken voor mijn orders en ik ben er erg blij mee. De kwaliteit en de prijs voor de dozen is erg goed. Ik betaal slechts een klein bedrag mee vergeleken met normale dozen. Ik heb van verschillende klanten gehoord dat ze de kartonnen doos leuk vinden. Voor het op maat laten maken van dozen kan ik Dozenlatenmaken.nl aanraden.

  • Gemakkelijk zelf te doen
  • Veel opties beschikbaar
  • Een goede prijs
  • Goede kwaliteit dozen