Een miniperscontainer voor elke organisatie

Een miniperscontainer voor elke organisatie

Een miniperscontainer voor elke organisatieWat voor organisatie u ook heeft, het is een feit dat u afval produceert. Dit afval kan door vele gemeentes worden opgehaald, maar de gemeente geeft hiervoor vaak slechts een kleine container en maakt de afvalverwerking daarmee voor u uw eigen probleem. Het is belangrijk dat het afval goed wordt verwerkt, zodat u geen problemen ondervindt van:

  • Zwerfafval
  • Ongedierte
  • Stankoverlast

Om deze reden is een gewone container vaak niet voldoende en dit is waar de miniperscontainer voor u voordeel kan bieden.

De voordelen die de miniperscontainer u biedt

Een miniperscontainer heeft een grote capaciteit. Hierdoor kunt u al uw afval verzamelen en op één plaats opslaan, zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. Het afval wordt door u verzameld in grote vuilniszakken, die u vervolgens in de miniperscontainer kunt deponeren. Zet u de miniperscontainer vervolgens in werking, dan wordt het afval voor u zeer compact samengeperst tot een fractie van de oorspronkelijke afmeting. Het voordeel hiervan is niet alleen dat de afmeting van het afval wordt gereduceerd door de miniperscontainer, zodat u veel minder ruimte nodig heeft voor het opslaan van afval. Het betekent ook dat u het afval bij elkaar geperst wordt in en afgesloten ruimte. Dit zorgt ervoor dat het afval niet meer bereikbaar is voor ongedierte. Knaagdieren en insecten krijgen geen kans en zullen het niet eens proberen om bij uw afval te komen. Dit komt mede doordat de geur van het afval minder aanwezig is met een miniperscontainer. De ruimte waarin het afval ligt opgeborgen is lucht dicht en laat dus nagenoeg geen zuurstof binnen en nare luchtjes naar buiten. Het rottingsproces van het afval wordt daarmee vertraagd en de verspreiding van nare luchten wordt tegengegaan. Dit zijn de grootste voordelen die een miniperscontainer u als ondernemer of beheerder van een organisatie kan bieden.

Een perscontainer voor elke organisatie

Een miniperscontainer is een interessante oplossing voor de verwerking van afval voor elk bedrijf of iedere organisatie. Voor veel bedrijven in kantoorpanden is het lastig om afval te scheiden. Glas en papier kan nog wel separaat weggegooid worden, maar het overige afval is restafval en dat wordt op één manier verwerkt. Juist daarvoor is een miniperscontainer zeer geschikt. Maar niet alleen voor kantoorpanden is het een geschikte methode van afvalverwerking. Neemt u bijvoorbeeld de horeca. Hier wordt natuurlijk veel met etenswaren gewerkt. Wanneer het afval van een restaurant wordt verzameld dan verspreid dit geuren. Het verwerken van afval met etensresten is daarom sterk onderhevig aan de interesse die ongedierte hieraan besteed. Het reukloos opslaan van afval, terwijl er veel afval gedurende een bepaalde periode moet worden opgeslagen, is dus een uitdaging. Een perscontainer biedt hier uitkomt, omdat het ongedierte hier simpelweg geen kans krijgt om de etensresten te bereiken. Een ander voordeel is dat door het samenpersen van afval in een perscontainer meer afval kan worden opgeslagen. Dit betekent dan ook dat er minder vaak afval opgehaald hoeft te worden. De kosten die hiermee bespaard worden zorgen er daarmee voor dat het plaatsen van een perscontainer zichzelf uiteindelijk terugverdient. Voor elke organisatie is dat natuurlijk een zeer interessant gegeven. Bent u nou ook benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen die een miniperscontainer voor uw organisatie kan bieden? Kijkt u dan eens op www.afvalperscontainer.nl. Als gespecialiseerde organisatie in h et leveren van perscontainers van verschillende formaten en voor diverse organisaties is Afvalperscontainer.nl de autoriteit op het gebied van afvalverwerking. Alle voordelen staan hier nog eens op een rij en u kunt op deze site eenvoudig een offerte aanvragen die is toegespitst op uw situatie.