Een telefoonglaasje kopen voor mijn nieuwe telefoon

Een telefoonglaasje kopen voor mijn nieuwe telefoon

Een telefoonglaasje kopen voor mijn nieuwe telefoonSinds deze week heb ik een nieuwe telefoon en ik probeer altijd zo snel mogelijk een telefoonglaasje te kopen. Een glaasje beschermt je scherm van krassen en biedt ook extra bescherming als de telefoon valt. Ik ben altijd doodsbang dat ik de telefoon laat vallen voordat de bescherming is aangebracht en probeer daarom zo snel mogelijk een glaasje te kopen. Op 123megastore.nl vond ik een geschikte screenprotector voor mijn telefoon, want deze komen in veel verschillende maten. De protector kon ik hier kopen voor een goede prijs en kwam gelukkig de volgende dag al binnen, zodat ik hem direct kon aanbrengen. Mijn vorige telefoon had ik al een aantal jaar en ik merkte dat het tijd werd om een nieuwe te kopen. De telefoon werd erg traag en ik moest regelmatig apps en foto’s wissen om ruimte te maken. Toen ik destijds die telefoon gekocht had, had ik niet direct een screenprotector gekocht en na een paar dagen zaten er al verschillende krassen op het scherm. Niet veel later kocht ik alsnog een telefoonglaasje, maar de krassen kreeg ik niet meer weg. Zelfs onder het glaasje kon je de krassen zien en ik stoorde mij daar erg aan. Ik besloot deze keer om zo snel mogelijk een telefoonglaasje te kopen, zodat ik niet weer krassen op mijn scherm zou hebben. De website waar ik de telefoon had gekocht, verkocht geen geschikte glaasjes, daarom moest ik dit bij een andere website kopen. 

Een telefoonglaasje gekocht bij 123megastore.nl

Dezelfde dag dat mijn telefoon binnenkwam, zocht ik direct online naar een screenprotector voor mijn telefoon. Ik wilde graag een protector kopen van gehard glas, want die beschermen niet alleen voor krassen, maar bieden ook extra bescherming als de telefoon valt. Ik ben altijd erg voorzichtig met mijn telefoon en nog nooit is mijn scherm gebroken, maar je kan nooit voorzichtig genoeg zijn. Op de website 123megastore.nl vond ik al snel een telefoonglaasje dat geschikt was voor mijn nieuwe telefoon en de protector is gemaakt van gehard glas. De protector was goedkoper dan ik had verwacht en zou ook nog eens de volgende dag aankomen. Ik besloot om direct het telefoonglaasje te kopen.

Goede bescherming voor mijn telefoon

De volgende dag lag het pakketje op de deurmat en ik wilde het telefoonglaasje direct aanbrengen. Bij het glaasje zaten duidelijk instructies voor het aanbrengen en ook schoonmaakmiddelen. Het is altijd belangrijk om het scherm goed schoon te maken, zodat je geen vingerafdrukken meer ziet en de protector goed blijft zitten. Met het schoonmaakmiddel en de doekjes kreeg ik het scherm goed schoon en de screenprotector was gemakkelijk te bevestigen. Er waren geen bubbeltjes te zien, of vingerafdrukken. Het glaasje past perfect en ik hoef mij geen zorgen meer te maken over krassen. Voor het kopen van een protector kan ik 123megastore aanraden.

  • Ze verkopen verschillende soorten screenprotectors
  • Mijn aankoop was erg voordelig
  • Het pakketje kwam de volgende dag aan
  • De protector kwam met duidelijke instructies en schoonmaakmiddelen
  • Het glaasje past perfect en er zijn geen vingerafdrukken, of bubbels te zien
  • Mijn telefoon heeft nu een goede bescherming tegen krassen en vallen