Een zweefmolen huren voor een buurtfeest

Een zweefmolen huren voor een buurtfeest

Een zweefmolen huren voor een buurtfeestDit jaar wilden wij graag met de buurt een buurtfeest geven. De laatste jaren zijn er veel nieuwe buurtbewoners bijgekomen en niet iedereen kende elkaar goed. Het leek ons een goed idee om een buurtfeest te organiseren, zodat wij elkaar beter konden leren kennen. Voor de kinderen wilden wij een zweefmolen huren en deden dat via de website Attractie.com. Mijn vrouw en ik wonen al jaren in dezelfde buurt en hadden altijd goed contact met onze buren. Wij wonen op een leuke hofje, waardoor het lekker rustig is. Er is een groot veld in het midden van het hofje, waar kinderen lekker kunnen spelen. Doordat wij op een hofje wonen, komen er weinig auto’s en kunnen ouders hun kinderen zonder zorgen buiten laten spelen. Deze buurt heeft altijd veel gezinnen met kinderen aangetrokken, maar de laatste jaren zijn er veel buren vertrokken. Dit waren voornamelijk mensen die hier al jaren hebben gewoond en waarvan de kinderen uit huis zijn. Voor hun in de plaats zijn weer nieuwe gezinnen met kinderen gekomen. Wij merkten dat wij minder contact hadden met de nieuwe buren en dat vonden wij erg zonde. Het leek mijn vrouw en mij een goed idee om een buurtfeest te organiseren, zodat wij elkaar wat beter konden leren kennen. Gelukkig vonden de buren dit een goed idee en had iedereen toegezegd om mee te betalen aan het feest. Voor de kinderen wilden wij een zweefmolen huren, zodat het feest ook leuk voor hun zou zijn. Een van de buurmannen en ik zouden het feest organiseren en ik zou een bedrijf zoeken voor de zweefmolen. Wij hadden geen idee hoeveel het zou kosten om een zweefmolen te huren, maar hadden hier een groot gedeelte van ons budget voor gereserveerd.

Een zweefmolen huren via Attractie.com

Online zocht ik naar bedrijven die attracties verhuren en vond diverse websites. Voor mij was de veiligheid van de zweefmolen het belangrijkste, maar de prijs moest natuurlijk ook binnen het budget passen, dit was niet het geval bij alle bedrijven. Via de website Attractie.com was het mogelijk om een zweefmolen te huren voor een goede prijs en alle attracties voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Ik las op de website dat wij extra korting zouden krijgen, wanneer wij de zweefmolen zelf zouden ophalen en hier had ik de tijd voor. De andere buurtbewoners vonden het een goede keuze, waardoor wij besloten om via dit bedrijf een zweefmolen te huren. 

Een gezellig dag met de buurt

Afgelopen weekend was het buurtfeest en het as een groot succes. Wij zagen veel buren met elkaar praten en het was erg gezellig. Een zweefmolen huren was een goed idee, want de kinderen maakten er veel gebruik van en wilden niet uit de molen. De molen stond meerdere uren aan en was erg leuk voor de kinderen. Het op- en afbouwen van de molen was erg gemakkelijk, net als de bediening. Voor een zweefmolen huren kan ik het bedrijf Attractie.com aanraden. 

  • Ze hadden een zweefmolen voor een goede prijs
  • Alle attracties voldoen aan de veiligheidsvoorschriften
  • Extra korting bij het afhalen van de molen
  • Het op- en afbouwen was gemakkelijk
  • De kinderen waren dol op de molen