Flowpackers maken uw productieproces gemakkelijk

Flowpackers maken uw productieproces gemakkelijk

Producten verpakken kan een hele klus zijn. Zeker als u aan de lopende band voedingsmiddelen moet verkopen. Daarom zijn er nu horizontale flowpackers van Omori. Deze flowpackers pakken uw producten niet alleen in, ze zorgen ook voor hoge uitstraling, houdbaarheid en gebruikscomfort. De horizontale flowpackers, ook wel Horizontal Form Fill Seal machines of flowwrappers genoemd, voldoen onder meer aan de strenge ISO9001 en JIS kwaliteitscriteria en aan alle eisen die in de mondiale voedingsmiddelen- en medische industrie worden gesteld. Flowpackers gaan daarnaast ook nog eens lang mee, waardoor u jaren plezier heeft van de flowpackers in uw bedrijf. Lees nu snel verder om te zien wat wij voor uw branche kunnen betekenen en hoe wij u kunnen helpen bij het maken van de goede keuze. Zo wordt ieder verpakkingsproces makkelijker en daarbij ook nog geheel naar de kwaliteitseisen die gelden in uw branche. U kunt daarbij ook de verpakking nog aan laten passen naar uw huisstijl, zodat u een goed imago op kan bouwen bij uw klanten.

Flowpackers geschikt voor iedere branche door kwaliteitseisen

Flowpackers moeten het verpakken van levensmiddelen vergemakkelijken. De flowpackers van Omori zijn onder andere bij uitstek geschikt voor het maken van verpakkingen voor uiteenlopende soorten voedingsmiddelen. Hoe beter de verpakking, hoe hoger het comfort voor de gebruiker is en hoe minder verspilling van levensmiddelen er plaatsvindt. Daarom zijn de flowpackers een goede uitkomst voor iedereen in de voedingsmiddelenbranche. Hier verpakken de flowpackers onder andere:

  • Kaas
  • Gesneden vlees
  • Koekjes
  • Producten waarbij houdbaarheid, uiterlijk en gebruiksgemak een belangrijke rol spelen.

Daarnaast zijn de flowpackers ook geschikt voor de medische en industriële branche. In deze sectoren worden hoge eisen gesteld op bijvoorbeeld het gebied van steriliteit en grote precisie en efficiëntie. Zo kunnen bijvoorbeeld medische instrumenten, lagers en batterijen goed verpakt worden zonder dat het onderdoet voor de kwaliteitseisen. Bij de industriële sector wordt ook minder gebruik gemaakt van milieubelastende materialen. Afhankelijk van de uiteindelijke toepassing wordt de folie van onder of boven aangevoerd. Goede alternatieven voor de bovengenoemde horizontale flowpacker zijn de compacte horizontale flowpacker PA-series en de high-speed horizontale flowpacker EP-serie. Al deze producten zijn terug te vinden op https://www.omorieurope.com/. Wij kunnen u altijd bijstaan met advies over onze producten, zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt bij de aanschaf van uw product.

Meer dan alleen een verpakkingsmachine

Omori Europe is gespecialiseerd in verpakkingsmachines door heel Europa. Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw verpakkingsbehoeften. In nauw overleg met u ontwikkelen wij een verpakkingsdesign dat exact aansluit op uw merk, organisatie en product. U moet als producent namelijk goed kunnen inspelen op de snel wisselende wensen van de consument. Daar kunnen wij u bij helpen door het ontwerpen en realiseren van verpakkingssystemen in zowel de voedingsmiddelen-, farmacie-, industrie als de non food industrie. Naast het leveren van onze machines kunnen wij ook samen met u een oplossing van A tot Z bedenken die volledig bij uw wensen aansluit. Daarnaast zorgen wij ook voor het onderhoud aan uw machines. Zo kunt u genieten van een optimaal resultaat en werken zoals u dat wilt. Ons serviceteam staat altijd voor uw klaar. Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook het contactformulier invullen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Kijkt u vooral ook naar de andere mogelijkheden die vermeld staan op onze website.