Gemakkelijk databronnen verbinden met Qlik Sense?

Gemakkelijk databronnen verbinden met Qlik Sense?

Gemakkelijk databronnen verbinden met Qlik Sense?Qlik Sense is een software welke ontworpen is om verschillende databronnen tot gepersonaliseerde en interactieve analyses en dashboards te vereenvoudigen. Deze software is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft echt helemaal geen expert te zijn om met de software van Qlik Sense te kunnen werken. In Qlik Sense worden diverse databronnen met elkaar verbonden. Hieruit kunt u informatie halen en kennis verkrijgen over uw eigen team, afdeling of bedrijf. Deze software geeft u toeging tot inzichtelijke en gepersonaliseerde data-analyses. Deze analyses kunt u vergkrijgen via uw computer, maar ook via uw telefoon of tablet. De goed ontwikkelde dashboards van Qlik Sense kunnen onbeperkt worden gedeeld met collega’s. Dit gebeurt natuurlijk op een zeer veilige manier. 

Voordelen van Qlik Sense

De software van Qlik Sense en het gebruik ervan brengt vele voordelen met zich mee. Enkele voordelen van Qlik Sense zijn:

  • Data-integratie. Met deze software brengt u gemakkelijk data samen voor een volledig overzicht van informatie. Zo ontdekt u verborgen inzichten in uw data.
  • Qlik Sense visualiseert. Met de datavisualisatie app verkrijgt u nieuwe inzichten. Met Qlik Sense kan iedereen binnen uw organisatie eenvoudig flexibele, interactieve visualisaties maken om beter lonende beslissingen te nemen. Ga deze interactie aan en werk samen met uw collega’s om tot een heldere analyse van uw cijfers te komen. Deel de gegevens met aantrekkelijke visualisaties op elk apparaat binnen uw bedrijf. Qlik Sense biedt u datamodellen, apps, dashboards en verhalen aan. Met kant-en-klare visualisaties heeft u direct uw analyses helder. 
  • Persoonlijk gebruik. Met de software van Qlik Sense maakt u eenvoudig flexibele en interactieve datavisualisaties. Verken de informatie met slimme visualisaties en ontdek nieuwe verbanden. 
  • Uw eigen creaties. U kunt uw eigen visualisaties maken met een drag-and-drop functie. Ook zonder ICT-achtergrond kunt u mooie visualisaties bouwen. Het is heel eenvoudig: u hoeft alleen maar uw eigen data te slepen en te plaatsen in de grafieken. Flexibiliteit staat bij Qlik Sense voorop!
  • Eenvoudig beginnen, aanpassen en uitbreiden. Qlik Sense is gemakkelijk aan te passen vanaf uw bestaande systemen. Voeg naar wens nieuwe zakelijke toepassingen toe en laat uw team zich focussen op hun werk en niet op het inrichten van data. Op deze manier kunt u de vaardigheden en ervaringen van uw team maximaliseren.
  • Data Storytelling. Data is gemakkelijk op elk moment te delen met uw collega’s.
  • Smart Search. U navigeert eenvoudig door complexe informatie om ontdekkingen in Qlik Sense te versnellen.
  • Gecentraliseerd Beheer.
  • Optimale ervaring. U heeft altijd en overal toegang tot uw data.
  • Veilig. Flexibele beveiliging voor data en content op alle apparaten met Qlik Sense.

Contact opnemen met Provelu

Provelu kan bij u langskomen voor een vrijblijvende demonstratie van hun software genaamd Qlik Sense. Voor hulp op afstand kunt u de ‘Teamviewer’ tool downloaden, welke op de website gepresenteerd staat. Verder kunt u contact met het bedrijf opnemen via het contactformulier op de website. Ook kunt u langskomen op het kantoor in Apeldoorn. Het emailadres en telefoonnummer van Provelu staan ook vermeld op de website. Als laatste zijn de medewerkers van het bedrijf Provelu, welke de Qlik Sense software aanbiedt, ook te bereiken via sociale media. Zo maken zijn gebruik van Facebook, LinkedIn en Twitter.