Haartransplantatie ondergaan

Haartransplantatie ondergaan

Mijn haar is heel belangrijk. Ik had altijd lang haar, tot onder mijn schouders. Maar helaas is daar niets meer van over. Door een haarziekte die in de familie zit begon ik na mijn 20ste mijn haar te verliezen. Het begon met een paar plukken maar na verloop van tijd verloor ik hele plukken haar. Ik had geen haar meer op mijn hoofd en dit was verschrikkelijk. Mensen dachten voortdurend dat ik ziek was en hadden medelijden met me. Mensen behandelde me ook echt anders door mijn haarproblemen. Het was mijn droom om een haartransplantatie te ondergaan. Maar ik wilde dit wel bij een goede kliniek ondergaan, een kliniek waar ze echt verstand hadden van hun vak en mij van een prachtige bos haar konden voorzien. Ik wilde mijn mooie lange haren weer terug.

Haartransplantatie ondergaan bij een haarziekte

Mijn haar groeit nooit meer terug. Op mijn hele lichaam mis ik dan ook haar. Dat is heel vervelend omdat mijn gezicht er anders uitziet dan andere vrouwen van mijn leeftijd. Een haartransplantatie is een ingrijp die voor mij dus een prima oplossing is maar ik hikte altijd op tegen de investering. Een jaar geleden bedacht ik me dat dit was wat ik wilde doen. Elke maand spaarde ik een bedrag om een jaar later de operatie te ondergaan. En wat ben ik hier blij mee. Ik heb weer een volle bos haar en voel me zo gelukkig. Wat voor andere mensen heel normaal is, is voor mij een wonder. Elke morgen als ik een kam door mijn haren haal voel ik me dolgelukkig. Dat is wat een haartransplantatie doet met iemand met een haarziekte.

Waarom wil je een transplantatie ondergaan

Mijn hele leven stond in het teken van mezelf verstoppen. Zonder haar voelde ik me minder mooi dan mijn leeftijdsgenoten. Ik voelde me minder vrouw dan andere vrouwen van mijn leeftijd. Ik voelde me voortdurend het lelijke eentje als ik met vriendinnen was. De haartransplantatie heeft mijn leven veranderd. Ik voel me weer mezelf, en ik ben zo mooi met die bos haren. Iedereen met een haarziekte heeft een haartransplantatie nodig omdat:

  • We het belangrijk vinden hoe we eruit zien.
  • Het is belangrijk om er verzorgd en mooi uit te zien.
  • We willen dan ook helemaal niet anders zijn en er anders uitzien.
  • Als je geen haar hebt dan denken andere mensen voortdurend dat je ziek bent.
  • Je krijgt vervelende opmerkingen naar je hoofd geslingerd.
  • Mensen vragen je voortdurend of het wel goed met je gaat.

Ik was zo blij met mijn mooie bos haar toen ik jong was. Toen ik het op een dag verloor was ik mezelf echt kwijt. Ik was zo boos en verdrietig en elke dag stond ik met tranen voor de spiegel. De tranen stroomde over mijn wangen. Nu kijk ik met een grote lach naar mezelf in de spiegel. Ik ben zo blij en voel me zo gelukkig. Wat ben ik dankbaar voor de mogelijkheid van deze operatie. Als vrouw wil je een natuurlijke bos haar op je hoofd hebben. Als er door een haarziekte geen haar meer verschijnt op je lichaam dan doet dit veel met je. Je voelt je kaal en minder mooi dan andere vrouwen. Je haar is onderdeel van je identiteit en als je dit opeens verliest dan doet dit veel met je. Ik was dan ook heel blij dat ik een harttransplantatie heb gedaan bij Esteworld. Het is een investering die het dubbel en dwars waard is. Door de haartransplantatie voel ik me weer zelfverzekerd en vrouwelijk. Kijk ook eens op https://www.esteworld-haartransplantatie.nl.