Heeft u al een Magento 2 webshop?

Heeft u al een Magento 2 webshop?

Wij hebben een bedrijf dat zich grotendeels op het internet begeeft omdat wij merkten dat steeds minder mensen behoefte hadden aan een fysieke winkel om onze goederen te kopen. Wij hebben daarom een tijd geleden een goede website laten maken waar wij onze producten momenteel op te koop aanbieden. Wij wilden er zeker van zijn dat wij een goede site konden gaan gebruiken en vandaar dat wij gekozen hebben om een Magento 2 webshop te laten maken. Wanneer je namelijk een Magento 2 webshop gaat gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je een goede site gaat gebruiken. Wij hadden van een goede kennis van ons te horen gekregen dat hij al heel lang werkte met een Magento 2 webshop en wij hebben hem toen even naar zijn ervaringen gevraagd. Hij vertelde ons dat hij zeer tevreden was over zijn Magento 2 webshop en dat hij heel blij was dat hij deze site had gekozen omdat het hem heel veel werk kon schelen. Dat klonk ons allemaal als muziek in de oren en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om zelf ook een Magento 2 webshop te laten maken. Wij hadden al snel in de gaten dat wij een keer op het internet moesten gaan zoeken naar mensen die ons aan een Magento 2 webshop konden helpen. Wij hebben lang gezocht omdat wij graag zeker wilden zijn dat wij met een goede partij in zee zouden gaan, maar uiteindelijk hebben wij dan toch een heel goede deal weten te sluiten. Wij zijn namelijk bij de mensen van creativeict.nl terecht weten te komen. Deze site is alles wat je nodig hebt en wij hebben dan ook meteen contact met deze mensen opgenomen. Wij hebben uiteraard eerst hun eigen site goed bekeken en wij waren onder de indruk van de kennis die dit bedrijf heeft. Zij weten als geen ander wat je als verkoper aan eisen hebt en het was voor ons dan ook een plezier om met deze mensen in zee te kunnen gaan. Mocht u daarom ook een goede webwinkel laten maken, dan kan ik u de mensen van creativeict van harte aanbevelen. 

Wij zijn heel blij met onze Magento 2 webshop

Wij hebben nu al een tijdje een Magento 2 webshop en wij zijn heel tevreden over deze site. De mensen van creativeict.nl hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen en wij hebben dit zeer gewaardeerd. Wij hebben nu een site waar mensen heel goed producten kunnen bestellen en wij hebben vervolgens weer weinig werk van deze bestellingen. 

Wij zien onze verkoop stijgen

Sinds wij met een Magento 2 webshop werken, zien wij dat steeds meer mensen bij ons komen bestellen. Dat is ideaal en wij zijn dan ook heel blij dat wij met creativeict.nl in zee zijn gegaan. Kortom:

  • Kijk een keer op creativeict.nl 
  • Lees hier over de mogelijkheden die men allemaal aanbiedt
  • Vraag vandaag nog een offerte aan wanneer u met dit bedrijf wilt samenwerken 

Mocht u nog twijfelen over dit bedrijf, dan kan ik u zeggen dat dat nergens voor nodig is.