Jan van haasteren puzzels

Jan van haasteren puzzels

Ben jij dol op puzzelen? Dan moet je zeker eens een van de vele jan van haasteren puzzels kopen die er zijn! Veel mensen zullen wel bekend zijn met de prenten die hij maakt. De naam zegt je zo misschien niet direct iets, maar als je er eentje voorbij ziet komen, dan zul je zeker denken: oh ja, dit soort afbeeldingen heb ik al veel vaker gezien! Waarom zou je nu voor jan van haasteren puzzels kiezen en niet voor een andere soort? Er zijn immers zo ontzettend veel andere varianten te krijgen. Maar vaak zijn dit foto’s van een landschap, een bekend gebouw of van dieren. Getekende platen kom je niet zo heel vaak tegen op de puzzelafbeelding. Soms zie je nog wel eens een werk van een kunstenaar of een prent van Disney, maar echt andere tekeningen maar heel zelden. Alleen daarom al is het dus wel leuk om eens voor jan van haasteren puzzels te kiezen, dan heb je eens een heel ander soort afbeelding dan anders!

Kenmerken jan van haasteren puzzels

Maar het leuke van jan van haasteren puzzels is vooral het feit dat het tekening zijn met heel veel details er in, waardoor het soms best lastig kan zijn om ze te leggen. Je kunt de stukjes over het algemeen niet zomaar even sorteren op kleur, omdat er vaak heel veel verschillende personen op zijn afgebeeld en ieder stukje daardoor ook eigenlijk heel veel verschillende kleuren in zich heeft. Dat maakt het dus echt een uitdaging om het geheel klaar te krijgen, alles op de goede plek te leggen! En dan is er nog iets leuks aan jan van haasteren puzzels, maar dat zie je eigenlijk pas op het moment dat je hem helemaal af hebt. Deze tekenaar heeft namelijk altijd vaste dingen in zijn tekeningen zitten, waar je naar kunt zoeken. Denk dan aan:

  • een haaienvin
  • Sinterklaas
  • handjes
  • een zelfportret van de kunstenaar
  • een kunstgebit

Heb je alle stukjes op de juiste plek gelegd, dan kun je dus ook nog aan het zoeken gaan: hoeveel van deze vaste onderdelen kun jij in de plaat vinden? Dit zal nog niet zo heel gemakkelijk zijn, want zijn kunstwerken zijn allemaal chaotisch en wat gek, maar tegelijkertijd ook altijd humoristisch. Dat is wat het leggen van jan van haasteren puzzels zo ontzettend leuk maakt!

Verschillende afbeeldingen

Heb jij interesse in jan van haasteren puzzels, dan ben je bij Zippytoys aan het juiste adres! Zij verkopen echt heel veel verschillende varianten hiervan, dus er is altijd wel een exemplaar te vinden dat jij nog niet hebt, maar wel graag wilt hebben! Zij bieden heel veel verschillende afbeeldingen aan, maar ook een grote variëteit in aantal puzzelstukjes. Ze zijn te krijgen in varianten van 150 stukjes, wat voor de jongere puzzelaars vaak een erg prettig aantal is, maar er zijn ook exemplaren te kopen van 500, 1000, 1500, 2000 en zelfs 3000 stukjes! Wat voor uitdaging je ook zoekt, welke moeilijkheidsgraad jij ook prettig vindt, er zijn altijd jan van haasteren puzzels bij te vinden! Op zippytoys.nl kun je dus een zeer ruim aanbod van dit merk vinden en je zult er zeker een variant bij kunnen vinden die jou bevalt! Zijn de afbeeldingen van deze kunstenaar toch niet helemaal iets voor jou? Dan kun je bij hen ook terecht voor verschillende andere soorten afbeeldingen. Of je nu dus jan van haasteren puzzels zoekt of juist een puzzel met een heel ander soort afbeelding er op, bij Zippytoys zul je het zeker in de webshop kunnen vinden!