Kantoorruimte huren in Haarlem; flexibel en professioneel

Kantoorruimte huren in Haarlem; flexibel en professioneel

Bent u een kleine ondernemer in Haarlem, maar merkt u dat uw bedrijf aan het groeien is? Heeft u behoefte aan een professioneler ontvangst van uw klanten? Dan kan een kantoorruimte huren in Haarlem een goede oplossing voor u zijn. Bij Tauro kunt u een professionele kantoorruimte huren in Haarlem in hun monumentale pand. Deze kantoorvilla ligt aan het Florapark en is prima te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het pand heeft een eigen parkeerterrein achter het pand. Bij Tauro kunt u een kantoorruimte huren in Haarlem, maar u kan ook voor een meer flexibele optie gaan, zoals een membership. Dan kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij kantoorruimtes in Amsterdam of Heemstede. Een kantoorruimte huren in Haarlem komt met verschillende voordelen. Zo biedt Tauro:

  • Een receptie
  • 24/7 toegang tot het pand
  • Postafhandeling
  • Gemeubileerde kantoren
  • Schoonmaak
  • Goede koffie

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u interesse in een kantoorruimte huren in Haarlem? Dan kunt u op https://www.tauro.nl/kantoorruimtes/huren-in-haarlem meer informatie vinden en tevens een afspraak maken om de opties voor een kantoorruimte huren in Haarlem door te spreken. Een kantoorruimte huren in Haarlem is al mogelijk vanaf zestien vierkante meter. Het kantorencentrum van Tauro in Haarlem beslaat in totaal vierhonderd vierkante meter aan kantoorruimten. Alle kantoren van Tauro zijn voorzien van een moderne inrichting, zodat u uw klanten in een professionele omgeving kan ontvangen. Naast kantoorruimtes huren in Haarlem, kunt u ook vergaderruimtes huren in Haarlem. In hetzelfde monumentale pand vindt u professioneel ingerichte vergaderruimtes. De services van Tauro houden ook in dat een assistente u en uw klanten kan voorzien in koffie en ook uw klanten verwelkomt bij de receptie.

Kantoorruimte huren in Haarlem; precies wat mijn bedrijf nodig had

Jesse (31) heeft al een paar jaar zijn eigen bedrijf. Het begon vanuit huis en toen hij een partner vond om mee samen te werken, begonnen zij te flexwerken. Nu Jesse nog iemand in dienst neemt en zijn klanten aantal begint te groeien, wil hij graag een kantoorruimte huren in Haarlem. “Ik ben erg gepassioneerd over mijn bedrijf en het feit dat m’n bedrijf blijft groeien, maakt dat mijn enthousiasme alleen maar groter wordt. Maar ook dat ik moet nadenken over huisvesting. Het flexwerken op verschillende plekken ging tot nu toe prima, maar nu wij met z’n drieën zijn en we vaker afspraken met klanten hebben, moeten we toch echt op zoek naar een kantoorruimte. We kwamen bij Tauro terecht. Zij hebben een prachtig mooi pand met kleinschalige kantoorruimtes en een moderne inrichting, wat goed bij ons past. We vinden het fijn dat er een receptie is waar onze klanten verwelkomd worden met een goede kop koffie. Wij huren nu een paar maanden een kantoorruimte en het bevalt ons erg goed. Het geeft ons ook meer rust dat we een vaste plek hebben om te werken, dat post op een vast adres binnen komt en dat we klanten in een professioneel ingerichte vergaderkamer kunnen ontvangen. Hoewel het flexwerken ons goed beviel, merken we nu dat deze vaste plek ons meer rust geeft, waardoor wij nog meer energie in ons groeiende bedrijf kunnen steken.”

Een kantoorruimte op maat

Wilt u graag meer weten over het huren van een kantoorruimte in Haarlem? Neem dan contact op met Tauro. Omdat alles op uw wensen afgestemd kan worden, hanteert Tauro geen vaste prijzen. U kunt bijvoorbeeld de grootte van uw kantoor kiezen, welke services u hierbij wilt en of u ook toegang wilt tot andere kantoren op andere locaties. Geef uw bedrijf de ruimte die het nodig heeft en huur een kantoorruimte bij Tauro! Lees meer…