Kunnen werknemers ook zelf doelen formuleren?

Kunnen werknemers ook zelf doelen formuleren?

Wij hebben een bedrijf dat met heel veel mensen werkt aan diverse projecten. Wij hebben vroeger bedacht dat het goed zou zijn om zoveel mogelijk verantwoordelijk aan de medewerkers te geven omdat dit hun betrokkenheid bij het bedrijf aanzienlijk kan verbeteren. Wij hebben daarom een plan bedacht waarbij de werknemer zelf zijn of haar doelen kan bepalen. Het probleem dat wij echter al snel tegen het lijf liepen, was dat wij niet de juiste software konden vinden om de doelen van de werknemers bij te houden. Dat zorgde ervoor dat een werknemer dus altijd wel kon zeggen dat hij of zij zijn doelen had behaald, maar er was geen mogelijkheid om dit te controleren. Wij hebben daarom gekeken hoe wij een programma konden vinden waarin de werknemer zijn of haar doelen formuleren kon zodat wij dat aan het eind van de rit ook konden controleren. Wij hebben toen gezien dat je goed moet zoeken om een bedrijf te vinden dat je goed kan helpen. Wij hebben toen besloten om intensief op het internet te gaan zoeken naar bedrijven die ons verder konden helpen. Wij hebben toen bekeken waar wij moesten zijn om een programma te vinden waarin mensen hun doelen formuleren konden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Trakstar.nl konden gaan kijken. Deze site is namelijk heel handig wanneer je met mensen aan een doel wilt werken omdat je in het programma dat men hier aanbiedt, je doelen formuleren kunt. Dat was voor ons heel interessant om te zien en wij hebben gekeken of wij dit programma ook konden gaan gebruiken. Wij hebben daarom even contact gelegd met de mensen van Trakstar.nl omdat wij graag even met een medewerker wilden overleggen hoe wij hun software konden inzetten. Wij wilden namelijk graag doelen formuleren kunnen en vervolgens ook kunnen zien of deze doelen gehaald werden. Dat zou voor ons heel handig zijn omdat wij op deze manier ook onze beloningen beter konden uitkeren. Wij hebben daarom even met iemand van trakstar.nl overlegd en dat was een heel vruchtbaar gesprek. 

Met dit programma kun je overzichtelijk je doelen formuleren 

Wij hebben te horen gekregen wat wij het beste konden doen en wij hebben toen gemerkt dat wanneer je met de software van Trakstar.nl gaat werken, je heel goed je doelen formuleren kunt. Dat was voor ons heel ideaal om te merken omdat dit programma ons heel veel goeds kon brengen. Wij hebben daarom besloten om met dit programma te gaan werken en dat bevalt ons heel erg goed. Wij kunnen nu namelijk heel goed doelen formuleren en bekijken of deze doelen gehaald zijn. 

Wij zijn heel tevreden 

Wij zijn blij dat wij de mensen van Trakstart.nl gevonden hebben omdat wij heel goed zijn geholpen door dit bedrijf. Wij hebben een heel mooi programma gevonden waar wij heel goed mee uit de voeten konden. Kortom:

  • Wij zijn heel blij met dit programma 
  • Wij hebben meer overzicht over de doelen die onze mensen stellen 
  • Wij kunnen nu het beste uit onze mensen halen 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op Trakstar.nl.