Kunststof kozijnen; een duurzame oplossing

Kunststof kozijnen; een duurzame oplossing

Ga je jouw huis verbouwen, renoveren of zijn de kozijnen van jouw huis hoognodig aan vervanging toe? Wellicht is het dan een idee om kunststof kozijnen van Benitech te overwegen. Benitech is gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen en heeft hier al vele jaren ervaring mee, zoals te lezen is op hun website https://www.benitech.nl/kunststof-kozijnen/. Kunststof kozijnen komen tegenwoordig in vele designs en de meest gangbare soort is het verdiepte profiel, speciaal gericht op de Nederlandse markt. Dit profiel is zeer goed isolerend en inbraak werend. De voordelen van het laten plaatsen van kozijnen bij Benitech, zijn:

  • Advies op maat
  • Intake bij jou thuis
  • Betalen achteraf
  • Na het plaatsen wordt de rommel opgeruimd
  • Maandelijkse afbetaling met Benitech betaalplan
  • De beste kwaliteit kozijnen

Kozijnen zijn verkrijgbaar in hout, metaal en kunststof. Benitech is gespecialiseerd in kunststof, omdat dat het meest isoleert, onderhoudsarm is en van zeer hoge kwaliteit is. Als je interesse hebt in kunststof kozijnen, kan je een afspraak maken met Benitech. Zij sturen een van hun adviseurs bij jou thuis langs die in een adviserend gesprek uitlegt wat er mogelijk is en kijkt naar jouw kozijnen. Vervolgens worden de kozijnen naar jouw wens in hun eigen fabriek gemaakt en op maat gemaakt. Wat fijn is, is dat je bij Benitech geen aanbetaling hoeft te doen en dat je zelfs maandelijks kan afbetalen met het Benitech betaalplan. Als de kunststof kozijnen klaar zijn, worden ze gemonteerd bij jou thuis. Dit gebeurt heel nauwkeurig en na afloop wordt alles opgeruimd. Wanneer alles naar jouw wens is opgeleverd, betaal je pas. De kunststof kozijnen kunnen heel goed gebruikt worden als je een energie neutraal huis aan het bouwen bent. Door de pockets met stilstaande lucht in de kozijnen, isoleren ze heel goed en alle materialen die gebruikt worden voor de kozijnen zijn volledig recyclebaar.

Een lekker warm huis met kunststof kozijnen

Johan en Annemarie wilden hun huidige huis meer duurzaam maken. In hun mooie jaren dertig woning, kon het nogal tochtig zijn en soms hadden ze het idee dat ze in de winter aan het stoken waren met de ramen open; zo hoog was de energierekening en zo koud was het in huis. Daarom klopten zij bij Benitech aan. Johan vertelt: “we houden van ons huis, we wonen er al jaren met plezier en afgelopen zomer stonden wij voor de keuze om te verhuizen of dit huis duurzamer te maken en te verbouwen. Wij hebben gekozen om in ons huis te blijven en deze te verduurzamen en beter passend bij ons te maken. Een van de grote energieslurpers waren de ramen. Ons mooie jaren dertig huis had nog de originele enkelglas ramen. Mooi, maar niet erg isolerend. Met Benitech hebben wij daar verandering in gebracht. Hun kozijnen zijn erg duurzaam en enorm isolerend. Het was erg prettig met hen samen werken, vooral omdat van het begin tot het eind alles door henzelf wordt gedaan. Geen gedoe met verschillende partijen. We vonden het erg fijn dat we bij hen zowel onze kozijnen als vensterbanken konden laten doen. We zijn erg tevreden met onze nieuwe kunststof kozijnen en het is heerlijk warm in huis zonder koude tocht!”

Gemakkelijk en duurzaam met nieuwe kozijnen

De kunststof kozijnen gaan erg lang mee, wel 70 jaar! Het voordeel van kunststof kozijnen is dat je ze niet om de vijf jaar opnieuw hoeft te schilderen. Je hoeft ze alleen met een sopje af te nemen. Hierdoor zijn ze makkelijk in het onderhoud en als je ze na een aantal jaar laat bijstellen, ben je ervan gegarandeerd dat je geen last van kieren, condens en schimmels krijgt.