Leren handgrepen zijn de trend van dit moment 

Leren handgrepen zijn de trend van dit moment 

Ken je dat gevoel? Je woont al jaren in hetzelfde huis met hetzelfde interieur en dezelfde meubels die al jaren oud zijn. Je kijkt om je heen en je voelt je er niet meer thuis. Het interieur waar je een tijd geleden zo verliefd op was geworden, geeft je nu geen fijn gevoel meer. Grote kans dat je interieur aan een update toe is. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je hele woning opnieuw te schilderen, te decoreren en opnieuw in te delen. Zo’n make over is helaas niet voor iedereen weggelegd. Het aanschaffen van nieuw meubilair alleen gaat je flink wat geld kosten. Wat je echter wel gemakkelijk kunt doen is het aanpassen van je huidige interieur. Je kunt bijvoorbeeld je meubilair een kleine update geven of hier en daar een accessoire vervangen. De trend van dit moment op het gebied van interieur zijn leren handgrepen. Leren handgrepen zijn stijlvol, maar geven je interieur gelijk ook een industriële uitstraling. Een prima manier om je interieur van een nieuw uiterlijk te voorzien dus.  

Stijlvolle leren handgrepen van Handles and More 

Als jij je oude interieur zat bent en het op een goedkope en leuke manier van een nieuwe look wilt voorzien, plaats dan leren handgrepen. Leren handgrepen zijn niet duur en je kunt je interieur er in een handomdraai mee van een fris nieuw uiterlijk voorzien. Leren handgrepen bestel je gemakkelijk online bij Handles and More. De leren handgrepen van Handles and More zijn er in verschillende kleuren en varianten te verkrijgen. Zo kun je de handgrepen als een lus bevestigen, of als een platte greep. Afhankelijk van het meubel waar je de handgrepen aan wilt bevestigen, kun je beter kiezen voor het een of het ander. De handgrepen van Handles and More zijn daarnaast ook beschikbaar in vier verschillende formaten. Heb je een kleine kast met kleine lades, dan kun je dus kiezen voor kleine handgrepen. Wil je de handgrepen echter aan een dressoir of aan je keukenkastjes bevestigen, kun je kiezen voor een groter formaat. De handgrepen zijn beschikbaar in 26 verschillende kleuren. Zo kun je voor elke kleur meubel handgrepen in een bijpassende kleur uitkiezen. Ondanks dat de handgrepen van leer zijn gemaakt, zijn ook kleuren als blauw en geel beschikbaar. Naast handgrepen van leer kun je bij Handles en More voor veel meer leren woonaccessoires terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van: 

  • Leren plankdragers 
  • Leren handdoekringen 
  • Leren onderzetters 
  • Leren kaarshouders 

Zoals je kunt zien, zijn er genoeg mogelijkheden. Leer is namelijk een zeer veelzijdig natuurproduct dat je op verschillende manieren kunt inzetten. De handgrepen en andere leren woonaccessoires van Handles and More zijn van zeer goede kwaliteit. Het leer is soepel, maar ook stevig zodat het lang meegaat en lang mooi blijft. Combineer de leren woonaccessoires met andere materialen zoals hout of staal voor een bijzonder effect. Door te spelen met verschillende structuren en details kun je je interieur van een geheel nieuwe uitstraling voorzien. 

Bestel je nieuwe handgrepen online bij Handles and More 

Is je interieur aan een update toe, maar wil je er niet te veel aan uitgeven en ben je er niet aan toe om al je meubilair te vervangen? Geef je interieur dan een frisse nieuwe uitstraling door de leren handgrepen van Handles and More. Bij Handles and More kun je leren handgrepen al bestellen vanaf een bedrag van nog geen drie euro per stuk. Je hebt de keuze uit meer dan twintig verschillende kleuren en vier verschillende formaten. Kijk op https://handlesandmore.nl/ voor het volledige aanbod en bestel gemakkelijk online.