Marieke Frankema is jouw ideale vrouwelijke voice over

Marieke Frankema is jouw ideale vrouwelijke voice over

Marieke Frankema is een ideale voice over. Toen ik haar werk hoorde als Barbie wist ik ook dat ze voor mijn reclamevideo voor kinderen de ideale stem zou hebben. Ik heb Frankema gecontacteerd en haar mijn plannen toegelicht. Ze was vanaf het begin kei enthousiast. Deze spontane dame heeft na de scriptlezing van de reclamespot zelfs nog enkele suggesties ter verbetering gedaan. Die waren zeer terecht. Daardoor krijg je met Frankema meer dan enkele een uitstekende vrouwelijke voice over. Frankema spreekt vlot, heeft een aangename stem en kan steeds de gepaste emotie vinden. Ondertussen heb ik al verschillende keren met Frankema samen gewerkt voor heel diverse projecten. En ik moet zeggen dat Frankema’s aanwezigheid als vrouwelijke voice over een boost geeft aan het eindresultaat. Marieke Frankema denkt mee en houdt zich aan de voorziene timing. Ze weet precies de juiste toon te vinden voor het doel van de voice over. Zoek je een vrouwelijke voice over? Dan adviseer ik je zeker om Frankema eens te contacteren. Geloof me, samenwerken met haar is heel leuk!

Wat heeft deze vrouwelijke voice over te bieden

Marieke Frankema is een toffe en spontane dame. Als vrouwelijke voice over staat ze altijd voor je klaar met passie. Dat heb ik in levenden lijve mogen ervaren tijdens het samenwerken met haar. Wat vind ik zo bijzonder aan Frankema?

  • Inlevende persoonlijkheid
  • Veel humor
  • Spreekt correct Nederlands
  • Goede intonatie
  • Legt veel emotie in de stem
  • Is energiek
  • Kan zowel commercieel ingezet worden als voor films
  • Zeer geschikte stem wanneer kinderen het doelpubliek zijn
  • Luistert goed naar regieaanwijzingen

Marieke Frankema is meer dan een vrouwelijke voice over

Maar Marieke Frankema doet meer dan alleen maar een tekst op de gewenste manier inspreken. Ik doel dan niet op haar activiteiten als zanglerares of schrijver, maar heb het nog steeds over haar werk als voice over. Ze zal namelijk altijd de regieaanwijzingen volgen, maar als ze denkt dat een iets andere toon beter resultaat zal hebben, zal ze niet aarzelen om je dat te vertellen. Ik heb gemerkt dat ik het natuurlijk niet altijd met haar eens ben, maar meestal heeft deze vrouwelijke voice over zeker wel een punt. Ze doet dan niet tegendraads. Integendeel, ze toont als vrouwelijke voice over juist betrokkenheid bij het eindresultaat. Net als jij wilt ze een zo goed mogelijk resultaat halen. Op die manier kan je er zeker van zijn dat het werken met Marieke Frankema altijd van een leien dakje zal verlopen. Frankema is oprecht, neemt geen blad voor de mond, maar heeft ook veel humor. Je zal regelmatig de slappe lach krijgen in haar bijzijn. Dat is heel tof om te werken. Haar creativiteit die ze aan de dag moet leggen als zangeres en schrijver komt ook goed te pas als voice over. Ik vind haar uitermate geschikt als allround vrouwelijke voice over. Je kan Marieke Frankema voor veel verschillende doeleinden inzetten. Zowel voor kinderfilms als voor reclamespotjes is ze ideaal. Ze kan veel woorden in zo weinig mogelijk tijd uitspreken. Ze doet dat nog op een zeer begrijpbare manier ook! Marieke Frankema is daarom mijn favoriete vrouwelijke voice over. Wanneer ik haar kan gebruiken, overweeg ik niet eerst een andere vrouwelijke stemacteur. Dat doe ik alleen als de deadline niet helemaal in haar agenda past. Dat vind ik jammer. Vaak probeer ik zelfs de deadline te verschuiven als dat kan. Zodat ik toch Marieke Frankema kan inzetten als vrouwelijke voice over voor mijn klussen. Zo ben ik zeker dat ik een goed eindresultaat bekom.