Muren als nieuw: stucadoor Almere

Muren als nieuw: stucadoor Almere

Dit jaar wilden mijn man en ik ons huis aanpakken. We denken erover het op den duur te verkopen omdat we naar Amsterdam willen verhuizen. Om het huis goed te kunnen verkopen willen we het wel in goede conditie hebben. De huizenmarkt is nu goed, en er zijn zat mensen die juist vanuit Amsterdam naar Almere willen verhuizen. We hebben een aantal klussen al aangepakt maar tot voor kort waren we nog op zoek naar een stucadoor. Almere beschikt gelukkig over een uitstekende stucadoor, die ook schilderwerk uitvoert. We besloten eens contact op te nemen om na te vragen wat er mogelijk was. We hadden zelf geen idee wat we precies wilden met onze muren. We wisten alleen dat we het weer strak en netjes wilden hebben. Ik heb toen contact opgenomen met de stucadoor in Almere via de contactgegevens die ik vond op de website (http://www.schilderwerk-almere.nl/stucadoor-almere/). Mijn man en ik zijn toen samen langs geweest en hebben naar verschillende stalen gekeken. Daardoor konden we vrij makkelijk een keuze maken. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt met de stucadoor in Almere. Het bedrijf zou binnen enkele weken langskomen om voorbereidingen te treffen en het stucen uit te voeren.

Stucadoor Almere inhuren

Mijn man heeft nog overwogen het stucwerk zelf uit te voeren maar het is ontzettend lastig om als leek stucwerk te doen. Als je professionele stucers aan het werk ziet begrijp je waarom. Meestal ziet dat er ontzettend soepel en ‘eenvoudig’ uit, maar dat is het niet. Om de kosten hoefden we het in mijn ogen ook niet te laten, aangezien de stucadoor in Almere zeer aantrekkelijke prijzen hanteert. Daarom hebben we er toch voor gekozen in zee te gaan met de stucadoor in Almere. Toen we een makelaar over de vloer kregen voor de verkoop van ons huis was hij zeer onder de indruk van de strakke afwerking van de woning. Online is daar een goede impressie van te zien: http://www.schilderwerk-almere.nl/stucadoor-almere/. Door deze aanpak kunnen we waarschijnlijk veel meer voor ons huis krijgen dan voordat de stucadoor uit Almere bij ons aan de slag was. Het brengt ons ook meer op dan de stucadoor uit Almere ons kostte. Ik ben blij dat we het stucen hebben uitbesteed aan professionals. Zij hadden de klus binnen anderhalve dag geklaard. Ik ken genoeg verhalen van mensen die veel langer in een bouwput hebben gezeten. Het scheelde natuurlijk dat we op dat moment alleen de stucadoors over de vloer hadden, maar ik vond dat ze het alsnog snel hebben gedaan. Het zag er allemaal keurig uit na de tijd en de gelijkenis met de stalen die we eerder hadden bekeken was erg groot.

Huis slim verkopen

Muren als nieuw: stucadoor AlmereWe zitten nu midden in het proces van ons huis verkopen. We gaan voorlopig ons nieuwe huis huren in Amsterdam. Dat scheelt, want dan hoeven we niet zowel de verkoop en aankoop van een huis te doen. We proberen zoveel mogelijk voor ons huis in Almere te krijgen, onder andere door:

  • Goede foto’s online te laten zetten
  • Ons huis zo goed mogelijk op te knappen
  • Een goede makelaar in de arm te nemen

Dat lijkt goed uit te pakken, met de tips die we van onze makelaar krijgen. Ik ben ook blij dat we ervoor hebben gekozen de stucadoor uit Almere in te huren. Waarschijnlijk lukt het om een goede prijs te krijgen voor het huis, waarmee we op den duur ook een nieuwe woning in Amsterdam kunnen kopen. Ik kan deze aanpak alleen maar aanraden.