Obelix Verhuizingen is hét Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht

Obelix Verhuizingen is hét Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht

Volgens mij spreek ik niet alleen namens mijzelf als ik zeg dat verhuizen een hele last kan zijn. Het is tijdrovend, veel gedoe en kan daardoor in mijn beleving stressvol zijn. Vanwege de kosten schakelde ik echter nooit een verhuisbedrijf in. Toen ik voor de tweede keer binnen een jaar moest verhuizen en ik het ontzettend druk had, heb ik er dan toch voor gekozen een verhuisbedrijf in te schakelen. Het Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht waar ik naar op zoek was bleek Obelix Verhuizingen te zijn. De vakmensen van Obelix Verhuizingen hebben mijn verhuizing een stuk sneller en minder stressvol gemaakt. Ik vind ze dan ook niet alleen het meest Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht, maar ook het beste. Achteraf gezien had ik ze al bij mijn eerdere verhuizingen willen inschakelen!

Méér dan alleen het meest Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht

Zoals gezegd werd mijn verhuizing uitgevoerd door echte en ervaren vakmensen, en dat tegen een hele scherpe prijs, een echte win-winsituatie. In mijn ogen is Obelix Verhuizingen het beste en meest Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht omdat ze naast verhuizen ook beschikken over scherp geprijsde:

  • Verhuisdozen service;
  • Inpakservice;
  • Totale verhuisservice.

De Verhuisdozen service van Obelix Verhuizingen houdt in dat je via hen stevige verhuisdozen van 60 liter inhoud kan aanschaffen. Zelf heb ik gekozen om gebruikte verhuisdozen te bestellen. Van de twee euro die ze per stuk kosten krijg je een euro terug bij de inlevering van de doos. De dozen waren heel stevig en er pastte veel in, dus zeker een aanrader om deze service te gebruiken. En ook mooi dat ik naderhand de helft van het geld dat ik had besteed aan de verhuisdozen terugkreeg. Omdat ik het ontzettend druk had op mijn werk bood de Inpakservice van Obelix Verhuizingen ook echt een uitkomst. Al mijn spullen werden netjes en respectvol door de verhuizers ingepakt. Bovendien veel efficiënter dan ik zelf zou kunnen. Dit was overzichtelijk gedaan en ik kon mijn spullen achteraf makkelijk terugvinden. Omdat ik het zo druk had heb ik tijdens mijn verhuizing ook gebruik gemaakt van de Totale verhuisservice. Het meest Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht heeft dus ook mijn meubels voor mij gedemonteerd en gemonteerd. Vooral met het weer in elkaar zetten van mijn meubels heb ik veel tijd kunnen besparen.

Veilig en gemakkelijk

Naast het meest Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht is Obelix Verhuizingen ook veilig en gemakkelijk vanwege hun:

  • Verzekering service;
  • Opslagruimte service.  

Hoewel er tijdens mijn verhuizing niks is kapot gegaan was het een geruststelling om te weten dat ik bij Obelix Verhuizingen tot een waarde van €100.000,- was verzekerd. Dit zit bij hun service inbegrepen. Omdat ik naar een kleinere woning verhuisde, waren er een paar meubels die niet in mijn nieuwe woning pasten. Deze kon ik kort bij Obelix Verhuizingen opslaan, echt een uitkomst. In zijn algemeen was de hele verhuizing gemakkelijk te regelen. Op obelixverhuizingen.nl kun je via een eenvoudig formulier vrijblijvend een offerte aanvragen. Voordat ik ging verhuizen kon ik zo meerdere offertes met elkaar vergelijken en het beste en meest Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht uitkiezen. Nadat ik voor Obelix Verhuizingen had gekozen heb ik zowel voor als na mijn verhuizing prettig contact gehad met het bedrijf. Zowel telefonisch als via de mail zijn ze goed te bereiken en is de communicatie helder. Ze denken met je mee en maken de offerte zo scherp mogelijk. De vriendelijke en sterke Obelix is dan ook goed symbool voor dit sympathieke en professionele verhuisbedrijf. Obelix Verhuizingen is het meest Betaalbare verhuisbedrijf in Utrecht en ik raad het iedereen aan.