Onze kosten voor een gastouder

Onze kosten voor een gastouder

Toen wij onze eerste kind kregen hadden we er al over nagedacht wat we zouden doen als wij allebei weer zouden gaan werken en er toch momenten zouden zijn waarop we niet altijd op bijvoorbeeld familieleden konden rekenen. Ten eerste dachten we na over een oppas, maar dit vonden we toch niet zo’n heel erg prettig idee en daarom was dit idee al snel van de tafel. Toen bleven er nog twee ideeën voor ons over:

  • Opvang
  • Gastouder

Wat wij dachten toen we dit lijstje opstelden was dat de kosten voor een gastouder heel erg hoog zouden zijn en dat zagen we eigenlijk toch niet zitten. Maar toen we gingen kijken naar de mogelijkheden voor een goede opvang bij ons in de buurt, viel dat toch wel heel erg tegen. En dus zijn we ons wel gaan verdiepen in de specifieke kosten van een gastouder. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar een goed bureau dat ons hierbij kon helpen. En die vonden we bij het Gastouderbureau Snoesje. Op de website van dit bureau vonden we al een heleboel informatie over onder andere de kosten van een gastouder, maar ook over de vele andere dingen die hierbij komen kijken en waar je toch wel van op de hoogte wil zijn.

Het krijgen van de beste kosten van een gastouder

Wanneer je gaat kijken op de website van het Gastouderbureau Snoesje, dan kom je er al snel achter dat de gemiddelde kosten van een gastouder tussen de € 4,60 en € 5,- per uur liggen. Dit lijkt misschien hoog, maar dat is absoluut niet het geval. Daarnaast krijg je er ook nog eens een heleboel voordelen erbij. Een van de dingen waar we dus bij een opvang minder blij van werden was dat je bijna geen flexibiliteit hebt. Met een gastouder kan je dat dus wel hebben. De kosten van een gastouder hangen overigens af van verschillende punten, waaronder dus de flexibiliteit die je verlangt. Wij vonden het niet erg om iets hogere kosten voor een gastouder te betalen om dan meer flexibiliteit te krijgen. Daarnaast betaal je natuurlijk ook meer kosten voor een gastouder als je meerdere kinderen hebt en als je meer uren nodig hebt. Op de website van Gastouderbureau Snoesje vind je hier al een heleboel informatie over. Maar uiteindelijk is het denk ik nog wel het belangrijkst om gewoon contact op te nemen met een van de bemiddelingsmedewerkers. Zij kunnen je precies vertellen waar je op moet letten en natuurlijk helpen ze je bij het vinden van de beste gastouder voor jouw kinderen.

Een uitstekende ervaring

We overdrijven niet als we zeggen dat je echt naar dit gastouderbureau moet worden, want dit is echt het beste bureau dat er is. Het is dan ook niet gek dat wij al enige tijd met heel erg veel plezier gebruik maken van de diensten die ze hier aanbieden. Daarnaast is het ook absoluut niet verkeerd dat ze vanaf het begin zo duidelijk zijn over de kosten van de gastouder die zij hier in dienst hebben en die ze graag aan je aanraden. Daarnaast zijn er natuurlijk een hoop verschillende gastouders waar je uit kunt kiezen. En dat zijn dingen die je toch echt wel wilt hebben. Als jij je dus op dit gebied aan het oriënteren bent, dan raden we je echt aan om hierover contact op te nemen met de medewerkers van dit bureau. Zij kunnen als geen ander je hierin een uitstekend advies geven waar je ook echt iets aan zult hebben. Doe het vandaag nog. Kijkt u ook eens op gastouderbureausnoesje.nl.