Op zoek naar een trendwatcher arbeidsmarkt?

Op zoek naar een trendwatcher arbeidsmarkt?

Charlon Imamdi is een trendwatcher arbeidsmarkt. U treft informatie over hem aan op charlon-imamdi.nl. Stelt u zich eens voor: u bent reeds werkloos geworden. De afgelopen maand heeft u zich suf gesolliciteerd. Af en toe mag u op gesprek komen, maar daar bleef het helaas bij. Is dit herkenbaar voor u? Lees dan snel dit artikel. Het kan u een oplossing bieden met behulp van een trendwatcher arbeidsmarkt. 

Wat is een trendwatcher arbeidsmarkt?

Het woord zegt het al een beetje: een trendwatcher is op de hoogte van trends. Hierbij kan het gaan om verschillende trends welke een effect hebben op de maatschappij. Een trendwatcher arbeidsmarkt richt zich op de continu veranderende arbeidsmarkt. De technologisering speelt bij hierbij een belangrijke rol. Achterhaalde functies verdwijnen doordat het werk gedaan kan worden door een robot. Nieuwe functies ontstaan, zoals een YouTubescout en een vlogger. De trendwatcher arbeidsmarkt analyseert deze veranderingen en kijkt naar oplossingen. Behalve dat functies komen en gaan, verandert uiteraard ook de aard van blijvende functies. Er worden constant nieuwe programma’s en systemen ontwikkeld. De medewerker moet deze snel tot zich kunnen nemen. De trendwatcher arbeidsmarkt is overigens niet alleen zinvol voor werklozen. Het gaat namelijk niet alleen om werk vinden, maar ook om werk behouden. En daarvoor is persoonlijke ontwikkeling een must. Een inspirerende trendwatcher arbeidsmarkt is Charlon Imamdi. Hij is ervan overtuigd dat de mens mee moet gaan in de veranderende arbeidsmarkt. In zijn ogen is de persoonlijke ontwikkeling geen taak die eens per vijf jaar aan de orde komt. Nee, Imamdi stelt dat men zich altijd bewust zou moeten zijn van zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Waarom Charlon Imamdi?

Imamdi is een ervaren trendwatcher arbeidsmarkt. Het interessante aan zijn verhaal is dat hij zich goed kan conformeren met zijn toehoorders. Imamdi is namelijk zelf ook werkloos geweest. Doordat hij inzag dat zijn persoonlijke ontwikkeling er meer dan toe deed, is hij uit het dal geklommen. En met succes: inmiddels een Charlon Imamdi een succesvolle trendwatcher arbeidsmarkt. Hij biedt een workshop aan: “de droombaan van je leven”. Deelnemers aan deze workshop zijn werklozen en ondernemers. Het is goed om het volgende te weten over de workshop van de trendwatcher arbeidsmarkt:

  • De kosten zijn €47 per persoon.
  • Koffie, thee, lunch én trainingsmateriaal zijn inbegrepen.
  • De workshop vindt plaats op vrijdag 10 mei 2019 te Heerhugowaard.
  • De workshop begint om 09.00u en eindigt om 17.00u.
  • De workshop kan besteld worden op zijn website.
  • Het levert nieuwe inzichten op.
  • U leert hoe u iets op een andere manier aan kunt pakken.
  • U leert hoe u uw kwaliteiten het beste kunt profileren bij een werkgever.

Charlon Imamdi weet als geen ander dat succes altijd haalbaar is. Om je gerust te stellen: hij verwacht geen uitzonderlijk talent. In de ogen van de trendwatcher arbeidsmarkt is de wil van de mens én het harde werken veel belangrijker. Het inspireert hem om in ieder mens een kwaliteit te zien en te adviseren over hoe hij of zij deze het beste in kan zetten. Kunt u ook wel zulk advies gebruiken? Kijk dan snel op zijn website en bestel de workshop!