Op zoek naar iemand die je kantoor kan schoonmaken?

Op zoek naar iemand die je kantoor kan schoonmaken?

Op zoek naar iemand die je kantoor kan schoonmaken?Dan heb je het al zo druk op kantoor gehad, wil je eigenlijk niets liever dan met je voeten omhoog een wijntje doen op de bank terwijl je je favoriete serie aanzet, moet je je kantoor nog schoon en netjes achterlaten… Daar zit je absoluut niet op te wachten, of wel? Nee, dat dacht ik al wel. Bij iemand.nl zijn er gescreende en ervaren schoonmakers die per direct inzetbaar zijn om uw kantoor schoon te maken. Hoe fijn is dat? Kun jij toch nog met de benen omhoog genieten van je vrije avond.

Een schoonmaker voor elke werkplek

Een kantoor schoonmaken kost eigenlijk best veel tijd, je bureau, boekenkast de vloer, noem het maar op. Het moet schoon en fris ruiken anders kun jij er niet fijn werken. Of je nu een groot of klein kantoor of praktijk hebt, de schoonmakers van iemand zijn freelancers die per direct inzetbaar zijn of die je in kunt plannen. Tijdens de boeking geef jij aan op welke datum en op welk tijdstip het jou uitkomt dan iemand langskomt om je kantoor schoon te maken. Ook kun je melden met welke frequentie, wil je twee keer per week of ben je al content met iemand die een keer per week je kantoor komt schoonmaken? Dit verschilt ook maar net aan het oppervlakte en de inrichting van het kantoor. Vervolgens wordt er een verzoek uitgestuurd naar schoonmakers bij jou in de regio en ontvang je per direct een bericht wanneer het verzoek is geaccepteerd. Pas nadat de grote schoonmaak is uitgevoerd vindt de betaling plaats. Alle boekingen en facturen kun je terugvinden in jouw online dashboard op de website. Je kantoor hoeft niet aan speciale eisen te voldoen, de freelancers maken van alle soorten ruimten schoon dus is een kantoor schoonmaken niet veel anders voor hen en zullen zij elke werkruimte dat u aanvraagt schoonmaken. 

Het heeft dus zeker voordelen om een freelancer in te huren om je kantoor schoon te maken, enkel voordelen zijn zoal:

  • Het is direct online geregeld zonder een offertetraject of bijkomstige kosten
  • Het is zo flexibel als jij wil, de freelancers je kantoor schoonmaken wanneer dit jou uitkomt
  • Je profiteert van de meest ervaren en gescreende schoonmakers, dit maakt het veel betrouwbaarder dan iemand zomaar van het internet plukken
  • De facturatie vindt automatisch plaats via het platform zelf
  • De betaling vindt ook automatisch plaatst via het platform zelf
  • Er is een vast uurtarief ongeacht de frequentie hoeveelheid vierkante meter
  • De beoordeling van iemand.nl is een 9.0 afgerond

Eigen ervaring met de schoonmakers van iemand.nl

Mijn oom heeft een groot kantoor in Utrecht. Hij heeft het zelf enorm druk met zijn baan en krijgt zo nu en dan ook belangrijke mensen over de vloer voor een vergadering of voor een eventuele samenwerking. Hij heeft een freelancer ingehuurd van iemand.nl die twee keer per week langs komt om zijn kantoor schoon te maken. Als hij dit niet had gedaan, zou hij niet weten hoe hij zijn klanten of potentiƫle partners over de vloer kan laten komen. Een net, opgeruimd en stofvrij kantoor oogt zoveel beter dan wanneer alles overal ligt en het stof je om de oren vliegt. De schoonmakers van iemand.nl zijn erg zorgvuldig in hun werken en doen hun uiterste best om hun taak om het kantoor schoon te maken te vervullen.