Op zoek naar petjes die je online kunt bestellen?

Op zoek naar petjes die je online kunt bestellen?

Op zoek naar petjes die je online kunt bestellen?De Reklameshop (dereklameshop.nl) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van relatiegeschenken in allerlei soorten. Deze relatiegeschenken zijn personaliseerbaar waardoor je er bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op kunt laten drukken. Als je voor een bepaald evenement petjes wilt weggeven aan klanten of deelnemers dan vind je bij De Reklameshop vast waar je naar op zoek bent. Ze hebben namelijk een groot assortiment petjes in allemaal verschillende kleuren, maten en materialen, waardoor kiezen nog lastig gaat worden. Ze hebben bijvoorbeeld stoere trucker caps, met een Amerikaanse look, petjes met legerprint, maar ook de standaard stoffen caps in allerlei kleuren. Deze kun je laten bedrukken met je eigen, custom print of logo. Daarmee maak je gemakkelijk een cadeau of relatiegeschenk voor de deelnemers aan jouw evenement. Petjes weggeven is natuurlijk niet voor ieder bedrijf geschikt, maar als jouw dienst sportgerelateerd is dan zijn caps als relatiegeschenk erg geschikt. En als je er je eigen logo op laat drukken krijg je nog jarenlang gratis reclame doordat mensen jouw petje dragen naar allerlei gelegenheden. Een slimmere manier van reclame maken bestaat bijna niet. En als je toch liever iets anders dan caps cadeau geeft dan heeft De reclameshop nog veel meer andere items die je kunt personaliseren, zoals:

  • Liniaals, pennen en andere bureau accessoires.
  • Boekenleggers en kaarthouders.
  • Agenda’s en kalenders.
  • Mokken, bekers en glazen.
  • Keuken- en badtextiel.
  • Wijngerelateerde artikelen zoals openers.

Alle bovenstaande artikelen kun je bestellen in de webshop van De Reklameshop. Dus of je nu voor een relatiegeschenk op zoek bent naar petjes of een ander origineel idee, bij De Reklameshop vind je alle weggevers die je maar kunt bedenken.

Fleece deken weggeven als relatiegeschenk

Als je op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk dat bij werkelijk iedereen in de smaak valt, dan raadt het team van De Reklameshop je absoluut een fleecedeken in plaats van petjes aan. Fleece s namelijk een ontzettend zacht en comfortabel materiaal, waardoor het heel geschikt is om dekens van te maken. In veel huishoudens wordt dankbaar gebruik gemaakt van fleecedekens, bijvoorbeeld als het ’s avonds wat afkoelt maar je toch graag buiten wilt zitten, of gewoon voor op de bank met een kop thee erbij. Een fleecedeken met je eigen, custom print laten bedrukken en weggeven als relatiegeschenk is dus altijd een goed idee. Mensen zullen je deken zeker nog lang blijven gebruiken. Dit is bij petjes vaak ook het geval, maar de doelgroep hiervoor is nu eenmaal ietsje kleiner dan voor fleecedekens.

Petjes bestellen als relatiegeschenk

Als je besloten hebt petjes te willen bestellen als relatiegeschenk of om bijvoorbeeld te gebruiken als onderdeel van een outfit van je voetbal team, dan kun je ze het beste bestellen en laten bedrukken via de website van De Reklameshop. Ze hebben er namelijk best veel keus in verschillende kleuren, en je kunt ze precies zo laten personaliseren als je zelf wilt. Je kiest eerst een basiskleur, zoals rood, blauw of misschien wel zwart, en daarna upload je je logo of custom print die je op het petje gedrukt wil hebben. De Reklameshop produceerd vervolgens voor jou deze caps op maat en stuurt ze naar je op. Simpeler kan bijna niet!