Oprit laten asfalteren?

Oprit laten asfalteren?

Oprit laten asfalteren?Wist u dat het asfalteren van uw oprit in vele gevallen goedkoper is dan bestraten? Ook is de kans op verzakken en het ontstaan van onkruid kleiner. Goede redenen dus om de oprit te asfalteren. Bij avema Wegenbouw helpen ze u hier graag bij verder.

Oprit asfalteren door avema

avema Wegenbouw B.V. is een wegenbouwbedrijf in Achterveld. Het bedrijf is in 1994 opgericht en ze zijn gespecialiseerd in het aanleggen van asfaltverhardingen. Ze beschikken over modern materieel waarmee alle voorkomende asfaltwerken kunnen worden uitgevoerd. avema verzorgt asfaltverharding voor:

  • Industrieterreinen
  • Agrarische terreinen
  • Recreatieparken
  • Particuliere terreinen
  • Overheidsprojecten

Steeds meer Nederlanders laten tegenwoordig hun tuin of oprit asfalteren. Dit kan bijvoorbeeld de voortuin zijn om een handige parkeerplaats of praktische ruimte te creëren, of de achtertuin om op lange termijn flink te besparen op onderhoudstijd en –kosten. Welke reden u ook heeft om te kiezen voor een asfaltverharding; voor de aanleg ervan vindt u in avema Wegenbouw B.V. uw ideale partner.

avema is al sinds 1994 actief in de asfaltwerken en beschikt naast ervaren vakmensen over een breed machinepark. Hierdoor zijn ze niet alleen in staat verhardingen aan te leggen op grote bedrijfsterreinen, maar verzorgen ze net zo gemakkelijk de aanleg van een asfaltconstructie in uw tuin. Uw tuin asfalteren wordt door hen in te schakelen werkelijk een fluitje van een cent.

Waarom asfalteren?

Er zijn talloze redenen waarom het asfalteren van uw tuin of oprit een goed idee kan zijn. In veel gevallen speelt het onderhoudsaspect een belangrijke rol, met name voor mensen die weinig thuis zijn en die hierdoor weinig tijd aan tuinieren kunnen besteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beroepsgroepen als piloten, vrachtwagenchauffeurs of internationale vertegenwoordigers.

In ons huidige drukke tijdperk met lange werkdagen hebben we simpelweg geen tijd meer om vele uren in de tuin door te brengen. En als we dat dan toch doen, willen we ontspannen in plaats van onderhoud plegen. Uw tuin of oprit asfalteren is daarom een uitstekend idee als u krap in de tijd zit en geen omkijken wilt hebben naar de staat van uw voor- of achtertuin.

Wanneer u er echter voor kiest uw tuin of oprit te laten asfalteren, wilt u natuurlijk wel dat het eindresultaat er goed uitziet. Een geasfalteerde tuin is in geen enkel opzicht vergelijkbaar met een traditionele variant, maar hoeft – in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt – helemaal geen kille uitstraling te hebben. Het asfalt kan immers voorzien worden van gezellige elementen zoals tuinmeubelen, planten en andere decoratieve items. Bij het asfalteren van een oprit kunt u het decoreren door middel van bijvoorbeeld stenen randen of LED verlichting.

Wie nóg een stapje verder wil gaan, laat zijn tuin asfalteren met speciaal decoratie asfalt. Dit type asfalt is leverbaar in verschillende kleuren en kan bovendien met een minimale laagdikte worden aangelegd. Zo weet u zeker dat het gebied rondom uw woning exact de uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent.

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor wegen op recreatieparken maakt avema gebruik van een speciaal asfaltmengsel dat zich onderscheidt door zijn positieve visuele eigenschappen. Naast zwart, behoren ook kleuren zoals geel, rood en wit tot de uitgebreide mogelijkheden. In de loop der jaren hebben wij al voor talloze parken in Nederland de asfaltverhardingen mogen realiseren.