Segway te koop

Segway te koop

Bij Ninebot Flevoland vind je ruim voldoende producten van Segway te koop. Van de kleine en handige Segway Mini Pro tot de klassieke Segway Elite, alles vind je bij Ninebot Flevoland. Ook hebben wij verschillende accessoires voor Segway te koop, zoals extra opladers, bagagesystemen en stuurtassen. Ben je dus op zoek naar een Segway of wil je gewoon meer informatie? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de fantastische producten van Segway en wat jij ermee kunt. En wie weet ben jij wel de volgende gelukkige eigenaar van een Segway die te koop staat bij ons!

Voor iedereen een Segway te koop

De klassieke Segway, waar iedereen waarschijnlijk wel bekend mee is, is de Segway Elite. Deze Segway is gemakkelijk te besturen en is zelfbalancerend, zodat je gemakkelijk blijft staan. Je rijdt er dus zo mee weg, zonder dat je eerst echt hoeft te wennen. Dat maakt de Segway Elite ideaal voor situaties waar het belangrijk is dat iedereen er mee kan rijden. Denk bijvoorbeeld aan een evenement waar je je gasten wilt laten rijden op een Segway. Andere Segways, zoals de Mini Pro, zijn hier dan weer wat minder geschikt voor. De Segway Mini Pro is alleen voorzien van kniebesturing, wat wel wat gewenning vraagt. Daar staat weer tegenover dat een Mini Pro een flink stuk goedkoper is. Wij merken dat voor veel mensen een Mini Pro een makkelijke manier is om te beginnen met zelfbalancerende voertuigen, zonder dat je een hoge instapprijs van een Segway hoeft te betalen. Een Segway Mini Pro lijkt wat dat betreft meer op een hoverboard dan op een Segway, maar je krijgt er wel de typische Segway kwaliteit voor terug. Dat betekent dat rijden heel soepel gaat, je zult alleen even iets langer moeten wennen aan het feit dat de Mini Pro zichzelf balanceert en dat je met je knieën moet sturen. Ook is de Mini Pro iets minder krachtig dan de Elite en is de actieradius iets beperkter, maar dat mag de pret niet drukken. Beiden zijn goede opties als je op zoek bent naar een uniek zelfbalancerend voertuig waar je echt van kunt genieten. Je kunt merken dat Segway al meer dan tien jaar marktleider in dit segment is, want het comfort en de rijervaring van een Segway is nog steeds ongeëvenaard. Bij Ninebot Flevoland hebben we diverse Segway te koop, dus kom snel langs voor een proefrit, zodat je zelf het gemak van een Segway kunt ervaren.

Diverse Segway te koop

Heb je interesse in een van onze Segway die te koop staan of wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij kunnen ook bij u langs komen tegen een kleine kilometervergoeding, zodat we gewoon bij u thuis de Segway kunnen demonstreren. Zo weet u direct of een Segway wat voor u is. Daarnaast hebben wij dus verschillende Segway accessoires te koop. Een van de meest veelzijdigste accessoires is de zogenaamde Cargo accessoire. Dit een officiële accessoire van Ninebot die je vastzet op de Segway, en die dan kan worden gebruikt als opzetstuk voor diverse andere accessoires. De Cargo accessoire zorgt ervoor dat je Segway meer wordt dan een leuk speeltje en dat je er ook zaken mee kan vervoeren. Een must-have voor iedereen die meer wil met zijn Segway. Heb je dus interesse gekregen of wil je meer weten of een van onze Segways? Neem dan contact met ons op, zodat wij je alles kunnen vertellen over wat er mogelijk is.