Verhuizen met een bedrijf uit Amsterdam?

Verhuizen met een bedrijf uit Amsterdam?

Na mijn hele leven in de binnenstad van Amsterdam te hebben gewoond, was het voor mij dit jaar tijd om te verhuizen naar een verzorgingstehuis in Amsterdam. Ik heb het heel lang voor me uit kunnen schuiven, maar ik moest er uiteindelijk toch echt aan geloven. Ik heb allerlei kunstobjecten, schilderijen en een piano in huis en dus zag ik erg op tegen de verhuizing. Ik zocht het beste bedrijf voor verhuizen in Amsterdam en kwam terecht bij angelverhuizingen.nl

Verhuizen in Amsterdam

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en heb altijd van deze stad gehouden. Dit is mijn thuis en ik zou nooit verhuizen uit Amsterdam. Mijn kinderen hebben vaak gezegd dat ik bij hen in de provincie moet komen wonen, maar ik heb het nooit gewild. Ik denk dat ik gek zou worden als ik het rumoer van de stad niet meer dichtbij me zou hebben. Ik ben nu oud en versleten, maar nog steeds heb ik geen behoefte aan rust en ruimte. Ik besloot lekker in Amsterdam te blijven en te verhuizen naar een kleine woonvorm voor bejaarde kunstenaars nabij de binnenstad. Wat me wel enigszins aan het hart ging, was dat ik mijn piano van de hand moest doen. Niet dat ik nog kon spelen met mijn artritis, maar zo’n piano wordt zo deel van je levensstijl, dat het net is alsof je een deel van jezelf verliest. Gelukkig kon ik er een kleinkind in Utrecht blij mee maken. Ik heb bij het zoeken naar een bedrijf voor het verhuizen in Amsterdam wel laten meewegen dat het bedrijf veel ervaring en zorg moet hebben voor het verhuizen van piano’s.  Het telefonisch contact met Angel Verhuizingen verliep meteen erg prettig. Deze mensen denken goed met je mee en je hebt er direct vertrouwen in dat ze je geliefde spullen met de grootste zorg zullen behandelen. Ik had ook niet anders verwacht want dit bedrijf was al een begrip op het gebied van verhuizen in Amsterdam toen ik nog klein was. Toen bij mij de plannen voor het verhuizen in Amsterdam kwamen, was er voor mij dus geen enkele twijfel mogelijk. Ik heb een groot deel van mijn kunstcollectie verkocht net voor de verhuizing. De stukken zouden echter pas worden afgenomen nadat ik al in het verzorgingstehuis was getrokken en dus heeft het bedrijf de kunst ook nog keurig opgeslagen voor korte tijd. Ik had er totaal geen omkijken naar.

Angel Verhuizingen Amsterdam

Angel Verhuizingen is gespecialiseerd op het gebied van particuliere verhuizingen. Zij bieden de volgende verhuisservices:

  • een compleet verzorgde verhuizing
  • een verhuizing die u deels zelf doet
  • hulp bij laden en lossen
  • een verhuiswagen met chauffeur
  • in- en uitpakservice
  • een handyman
  • schoonmaakservice
  • verzekeringen

Ook op het gebied van het verhuizen nabij Amsterdam of in de rest van Nederland van uw bedrijf of instelling is Angel Verhuizingen zeer ervaren. Denk bijvoorbeeld aan verhuizen van ziekenhuis of verzorgingshuis en aan verhuizingen van beurzen en exposities. Het verhuizen van uw piano of vleugel en de eventuele tijdelijke opslag daarvan is iets waar Angel Verhuizingen u tevens mee kan helpen.

Lees meer…