Voetbaltafel

Voetbaltafel

Lekker ontspannen bezig zijn en tevens even fanatieke en lichamelijke inspanning leveren? Sporten is hiervoor de oplossing. Maar je hebt niet altijd zin en tijd om hiervoor de deur uit te gaan of je kunt vanwege lichamelijke klachten niet genoeg fysieke inspanning leveren. Heb je al wel eens overwogen om hiervoor een voetbaltafel aan te schaffen? Gegarandeerd plezier voor jong én oud. Je kunt het spel met z’n tweeën maar ook met meerderen spelen: tafelvoetbal is zo leuk om te doen. Kinderen leren op deze manier van jongs af aan om te gaan met winst maar ook met verlies, iets waarmee ze ook bij het beoefenen van een sport mee te maken krijgen. En wat is er nu leuker om na een drukke week volgepland met school of werk even lekker als gezin samen te zijn en een ontspannend spel samen te doen. Of maak de voetbaltafel onderdeel van een kinderfeestje. Wedden dat ze staan te springen om, samen met andere genodigden, een partijtje voetbal te spelen? Zet de tafel bij mooi weer buiten op het terras of bij slecht weer in de woonkamer, zolder of schuur. Ongeacht het weer, kan je dit spel altijd en overal spelen. Niet zoveel ruimte om het te herbergen? Kies dan voor een inklapbare variant zodat het weinig ruimte inneemt als het niet wordt gebruikt.

Voetbaltafel voor thuis of zakelijk gebruik

Niet alleen voor particulieren is het leuk om een voetbaltafel aan te schaffen. Wat te denken van bedrijven, (zorg) instellingen, cultuurhuizen, cafés en speelhallen. Tijdens de middagpauze op een lange kantoor dag even lekker met collega’s ontspannen? Dat kan met een voetbaltafel. Zet een onderlinge competitie op tussen de verschillende afdelingen en laat de strijd losbarsten om het beste team van het bedrijf te worden. Dit werkt heel goed voor de teamspirit en zorgt ervoor dat werknemers ’s middags weer met frisse moed verder gaan met hun werkzaamheden. Wil je geen standaard afmeting maar zoek je een afwijkend formaat tafel zodat er meer mensen aan het spel deel kunnen nemen? Neem eens een kijkje op de website Voetbaltafel.nl en verbaas je over de vele mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een bedrijfsnaam of logo op een voetbaltafel kunt laten bedrukken? Doneer zo’n tafel aan een openbaar gebouw waar veel mensen komen en je naamsbekendheid wordt verspreid onder vele gebruikers en toeschouwers. Betere reclame voor een bedrijf kun je toch niet wensen. Niet alleen is het mogelijk om de tafel te laten bedrukken maar ook kan de kleur worden aangepast van de accessoires zoals de poppetjes, voetballen en score-tellers. Bekijk alle mogelijkheden om de sterspeler te worden in reclameland via https://www.voetbaltafel.nl/.
Bij de aanschaf van een voetbaltafel moet je er ook letten op het materiaal waarvan deze is gemaakt. Een tafel die particulier wordt gebruikt zijn veelal niet geschikt voor zakelijke of professionele gebruikers omdat ze van lichter materiaal wordt gemaakt. Als er zeer intensief en veel op wordt gespeeld wordt dan ook een zwaardere kwaliteit tafel aanbevolen. Veel bedrijven, waaronder horecagelegenheden en vakantieparken, kiezen voor een tafel met muntinworp. Dat, en nog veel meer, is allemaal te bekijken op de genoemde website. Ook het huren van één of meerdere tafels is mogelijk. Organiseer je een feest of wil je een toernooi met bijvoorbeeld de buurt opzetten? Huur een paar tafels en verhoog de feestvreugde!

De mogelijkheden bij Voetbaltafel op een rij

  • Geschikt voor particulieren, zakelijke en professionele markt
  • Bedrukking van de tafel aan buiten- en binnenzijde mogelijk
  • Verkrijgbaar met muntinworp
  • Verschillende maten en materialen
  • Huren behoort tot de mogelijkheden
  • Montage service (indien gewenst) en gratis verzending