Waar kan ik een limousine huren?

Waar kan ik een limousine huren?

Je geeft binnenkort een super tof feest en wilt iets heel bijzonders voor een aantal van je gasten regelen. Als je echt indruk wilt maken denk dan eens aan een limousine huren, bijvoorbeeld via Vallei Limousines. Dit bedrijf is gevestigd in Veenendaal, maar je kunt de prachtige wagens vanuit het hele land huren. De limousines die je bij hen kunt huren zijn uitermate geschikt voor onder andere de volgende doeleinden:

  • Als gala vervoer
  • Als luxe trouwauto op je bruiloft
  • Als VIP vervoer tijdens een feest of voorstelling
  • Als luchthavenvervoer 
  • Als partyvervoer

Een limousine huren doe je natuurlijk niet zomaar. Er moet wel een speciale gelegenheid voor zijn of om een heel bijzonder persoon gaan. Denk je eens in hoe gaaf het zou zijn als jouw zoon of dochter samen met diens vriendengroep in een echte limousine arriveert op het gala. Dat is een ervaring die ze gegarandeerd de rest van hun leven niet meer gaan vergeten. En het mooie is: Het is niet eens zo super duur om een limousine te huren bij Vallei Limousines. Als je de wagen slechts voor enkele uren nodig hebt valt de prijs echt reuze mee. Dat is de reden dat veel mensen toch besluiten er een te huren voor hun zoon of dochter tijdens het galafeest. Want als je de kosten ook nog eens kunt delen met de ouders van hun vrienden en vriendinnen is het echt super betaalbaar. 

Welk type limousine wil je huren?

Bij Vallei Limousines kun je een limousine huren in verschillende kleuren. Ze hebben een groot aanbod met Waar kan ik een limousine huren?glimmende witte en zwarte limousines, maar voor degene die echt wil opvallen op de weg ook een gave knalroze versie van deze luxe wagen. Dit betreft de Crysler 300C limousines, en deze is al verkrijgbaar vanaf €200,-. Van zo’n prijs ia natuurlijk niks te zeggen als je ziet hoe gaaf de auto eruit ziet! Iedereen zal jaloers zijn als je daarmee arriveert op je galafeest of trouwlocatie. Als je toch liever een neutrale kleur limousine wil huren kun je beter voor de witte Lincoln Towncar gaan. Wil je juist wel opvallen maar liever niet in een roze wagen? Kies er dan voor om geen limousine te huren maar de grafietkleurige Dodge RAM 1500. Dit is een super vette auto met een heel stoer uiterlijk, ideaal voor een groep mannen.

Rode loper huren

Bij Vallei Limousines kun je in de eerste plaats terecht om een limousine te huren. Het leuke is echter dat ze bij deze verhuur allerlei leuke extra’s te bieden hebben. Zo kun je bijvoorbeeld een rode loper of bloemstuk bij bestellen, maar ook de limousine huren inclusief hapjes en drankjes. Je hoeft dan niet meer zelf voor deze zaken te zorgen en dat scheelt een hoop geregel. Overigens worden alle limousines standaard afgeleverd met een fles champagne, dus die hoef je alvast niet meer te kopen als je bij Vallei Limousines jullie luxe auto gaat huren. De drankjes die ze erbij kunnen leveren kun je zowel alcoholisch als non-alcoholisch bestellen. Op een galafeest bijvoorbeeld, kan het zo zijn dat (een deel van) de kinderen nog geen 18 is, en daar geen alcohol mag drinken. Deze service van Vallei Limousines geeft ze dan het luxe gevoel van alcoholische drankjes, maar dan zonder de daadwerkelijker alcohol, ideaal!