Waar kunt u een goed CRM-systeem vinden?

Waar kunt u een goed CRM-systeem vinden?

Wij hebben in de loop der jaren ons klantenbestand behoorlijk weten uit te breiden en dat heeft geleid tot heel veel meer omzet, maar ook tot heel veel meer problemen. Wij hebben namelijk niet altijd meteen de gegevens van de klant bij de hand wanneer deze voor een tweede keer iets bij ons wil bestellen. Dat leidt ertoe dat wij vaak moeten nagaan wie deze klant ook alweer was en dat maakt geen goede indruk op de klant. Wij hebben daarom gekeken of het misschien ook veranderd zou kunnen worden dat wij dus sneller de juiste gegevens van de klant bij de hand zouden kunnen hebben. Als wij namelijk dit op orde zouden hebben, dan was de kans heel veel groter dat wij onze klanten beter konden bedienen. Wij hebben toen gekeken of wij met een nieuw CRM-systeem konden gaan werken. Wij hebben namelijk een zeer oud CRM-systeem en daar word je eigenlijk niet echt vrolijk van. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een goed CRM-systeem voor ons bedrijf te vinden en het viel mij op dat wanneer je eenmaal naar een CRM-systeem gaat zoeken, je bijna niet weet waar je eerst of laatst moet gaan zoeken. Het is namelijk zo dat wanneer op het internet op zoek gaat naar bedrijven die je aan een CRM-systeem kunnen helpen, je heel snel bij buitenlandse bedrijven terecht komt. Dat hoeft niet per se verkeerd te zijn, maar wij wilden graag een Nederlandstalig CRM-systeem kopen. Wij hebben daarom lang gezocht en uiteindelijk wisten wij de site van teamleader.nl te vinden. Deze site vonden wij meteen heel erg interessant omdat je op deze site namelijk heel veel verschillende, en vooral heel interessante mogelijkheden aangeboden krijgt. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een CRM-systeem waar u echt goed mee uit de voeten kunt, dan raad ik u aan om een keer naar de site van teamleader.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk een CRM-systeem vinden dat in ieder geval aan al onze eisen voldeed. Wij zijn daarom ook zeer in onze nopjes over het feit dat wij deze site gevonden hebben. 

Dit CRM-systeem overtrof onze verwachtingen 

Wij hebben inmiddels het CRM-systeem van teamleader.nl in gebruik genomen en wij zijn heel blij met deze aankoop. Wij merken namelijk dat wij door dit CRM-systeem heel veel beter kunnen werken. Wij kunnen bijvoorbeeld veel sneller de gegevens van de klant vinden als deze aan de lijn hangt, en wij kunnen bijvoorbeeld ook meteen de balgeschiedenis van de klant in het CRM-systeem vinden. Dat zorgt ervoor dat wij de klanten veel beter kunnen bedienen, maar ook dat wij sneller kunnen werken. Wij zijn daarom heel erg blij met dit CRM-systeem. 

Wilt u meer informatie lezen

Mocht u meer willen weten over dit systeem, dan raad ik u aan om even naar de site van teamleader.nl te surfen. Hier kunt u namelijk:

  • Screenshots van dit systeem vinden 
  • Meer technische details over dit systeem vinden 
  • Contact opnemen met de mensen van dit bedrijf 

Ik kan u de mensen van teamleader.nl van harte aanbevelen.