Waar vind ik vacatures voor een chauffeur?

Waar vind ik vacatures voor een chauffeur?

In het verleden heb ik verschillende jaren als chauffeur gewerkt en vond het altijd er erg leuk werk. De laatste drie jaar heb ik op een kantoor gewerkt, omdat ik daar meer kon verdienen, maar vond het werk veel minder leuk. Ik had destijds het geld nodig, maar had het gevoel dat een kantoorbaan niet de juiste keuze voor mij was. Ik wilde graag weer aan de slag gaan als chauffeur en twee maanden geleden besloot ik om op zoek te gaan naar vacatures voor een chauffeur. Via vacat vond ik verschillende leuke vacatures in de regio en sinds vorige week werk ik weer als chauffeur. Ik heb vele jaren als chauffeur gewerkt voor een groot bedrijf in Noord Holland en vond het altijd erg leuk om te doen. Ik bezorgde de goederen aan de winkels en deed altijd veel ritten per dag. Ik vond het heerlijk om onderweg te zijn en in een vrachtwagen te rijden en had met veel medewerkers van de winkels goed contact. Ik vond het altijd leuk om een praatje met ze te maken en dagelijks veel bekenden te zien. Helaas werd mijn vrouw ziek, waardoor wij minder inkomsten hadden en wij moesten hiervoor naar een oplossing zoeken. Ik vond een baan op een kantoor in de buurt en kon hier meer verdienen. Ik heb bij dit bedrijf drie jaar gewerkt, maar vond het werk niet zo leuk, ik deed het alleen voor het geld. Mijn vrouw is ondertussen volledig genezen en ik wilde gaan zoeken naar vacatures voor een chauffeur. Ik miste het rijden op een vrachtwagen en wilde dit soort werk graag weer gaan doen. Doordat mijn vrouw weer kan werken, kon ik ontslag nemen en op zoek gaan naar vacatures voor een chauffeur. 

Veel vacatures voor een chauffeur op vacat.nl

Ik had eerst geïnformeerd bij het vorige bedrijf weer ik gewerkt had, maar helaas waren zij niet op zoek naar chauffeurs. Daarom zocht ik online naar vacatures voor een chauffeur en vond deze op verschillende websites. Een van de websites die ik gevonden had was van vacat.nl. Hier kon ik gemakkelijk zoeken naar vacatures in de omgeving en ik vond al snel veel leuke vacatures voor een chauffeur. Ik wist precies wat voor werk ik wilde doen en voor mij is het belangrijk dat ik elke avond weer thuis ben. Ik benaderde een aantal bedrijven die ik gevonden had en hoopte dat ik langs kon komen voor een gesprek.

Aan de slag als chauffeur

Gelukkig kreeg ik snel reacties van de bedrijven die ik benaderd had en kon ik bij een aantal bedrijven langskomen voor een gesprek. Ik vertelde waarom ik gereageerd had op de vacatures voor een chauffeur en dat ik graag zo snel mogelijk aan de slag wilde gaan. Bij een bedrijf had ik een erg leuk gesprek, kon ik direct beginnen en kreeg ik een goed salaris aangeboden. Ik heb het aanbod direct geaccepteerd. Voor vacatures voor een chauffeur kan ik vacat.nl aanraden.

  • Ik vond hier veel leuke vacatures
  • Je kan gemakkelijk zoeken op de website
  • Ik werd uitgenodigd voor verschillende gesprekken
  • Vorige week ben ik begonnen met mijn nieuwe baan