Weet u wat een lean training is?

Weet u wat een lean training is?

Ons bedrijf is de laatste jaren erg succesvol geweest. Toch betekende dit niet dat wij nu achterover konden gaan leunen want wij wisten ook dat wanneer het goed gaat met een bedrijf, dit juist het moment is om de boel te optimaliseren. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om ervoor te zorgen dat wij ons bedrijf nog meer zouden kunnen laten doen. Wij hebben heel veel processen lopen binnen ons bedrijf en het was ons al vaker opgevallen dat deze processen soms wel eens wat gestroomlijnder uitgevoerd zouden kunnen worden. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij misschien een lean training zouden kunnen volgen. Wanneer wij al onze managers een lean training konden laten doen, dan zouden zij hier waarschijnlijk heel veel aan hebben. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om hen een lean training aan te bieden en wij hebben daarom gezocht naar een instituut dat ons een lean training zou kunnen geven. Wij hebben lang moeten zoeken, maar uiteindelijk hebben wij een heel goede partner weten te vinden. Wij kwamen namelijk terecht bij de mensen van qcpp.nl. Dit bedrijf kenden wij tot op dat moment nog niet, maar het was ons al snel duidelijk dat wanneer je een goede lean training wilt volgen, je met deze mensen in zee moet gaan. Ik ben daarom een keer grondig naar de site gaan kijken om te zien wat wij allemaal tijdens de lean training zouden leren. Ik was dermate onder de indruk van hun aanbod, dat het mij goed leek om met deze mensen in zee te gaan. Je kunt er namelijk zeker van zijn dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je altijd een goede partner hebt wanneer je een degelijke lean training wilt ondergaan. Gelukkig konden wij al heel snel beginnen aan onze lean training en dat was heel prettig om te horen. 

Wij hebben veel geleerd van de lean training

Toen wij al onze mensen hadden opgegeven voor de lean training, konden wij al heel snel aan de slag gaan. Dat was heel prettig om te horen want hoe eerder wij konden beginnen, hoe liever wij het hadden. Wij hebben de lean training als heel erg nuttig ervaren. Het is prettig om te merken dat je met professionals werkt die veel verstand van zaken hebben. Wij leerden iedere keer iets nieuws tijdens de lean training en wij konden deze kennis al heel snel op ons bedrijf toepassen. Dat zette dus meteen zoden aan de dijk. Mocht u ook op zoek zijn naar een nuttige leergang voor uw bedrijf, dan kan ik u de diensten van qcpp van harte aanbevelen. 

Wij hebben heel veel geleerd

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan werken, want wij hebben heel erg veel geleerd. Onze bedrijfsvoering is sindsdien aanzienlijk verbeterd en dat was precies wat wij wilden. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over de geboden training
  • Wij hebben heel erg veel geleerd 
  • De instructeurs waren uitzonderlijk goed in hun vak

Wij hopen vaker cursussen te kunnen volgen via dit bedrijf. Wij zijn namelijk heel enthousiast.