Wilt u goede stalen trappen laten maken?

Wilt u goede stalen trappen laten maken?

Ons kantoorpand is een oud pand en wij vonden dat wij niet meer een moderne indruk maakten op de klanten die wij ontvingen. Het pand waarin wij gevestigd zijn, is namelijk meer dan veertig jaar oud en dat zie je er ook duidelijk aan af. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit pand konden moderniseren. Een van de dingen die daarbij heel erg interessant waren, was het aanbrengen van nieuwe stalen trappen. Wij hebben namelijk bij onze entree een grote, zeer ouderwetse trap en het leek ons goed om deze, samen met de overige trappen in ons pand, te vervangen door stalen trappen. Wij hebben gekeken of dit haalbaar was en wij hebben eerst gekeken wat de mensen bij ons op kantoor van ons plan om op stalen trappen over te stappen vonden. Wij kregen te horen dat iedereen dit een heel goed idee vond. Het was namelijk zo dat wij de trappen sowieso moesten vervangen want deze waren ook niet echt stevig meer. Wij hebben daarom gekeken waar wij iemand konden vinden die ons aan goede stalen trappen kon helpen. Wij hebben toen lang gezocht en op aanraden van een goede kennis van ons hebben wij ook gekeken naar de stalen trappen die de mensen van taschestaalbouw.nl kunnen maken. Wij kregen namelijk van meerdere mensen te horen dat deze vaklieden heel goede stalen trappen kunnen maken. Dat klonk ons heel interessant in de oren en dus hebben wij een keer gekeken naar de mogelijkheden die zij aanboden om mooie stalen trappen te maken. Wij hebben de site van dit bedrijf doorgenomen en hoe meer wij over dit bedrijf lazen, hoe enthousiaster wij over hun werden. Dit bedrijf is echt heel goed in het maken van stalen trappen. Wij wilden daarom graag weten welke tarieven zij rekenden voor stalen trappen en wij hebben toen maar even contact met deze mensen opgenomen. Wij hadden eigenlijk verwacht dat wij een vermogen zouden moeten betalen voor deze stalen trappen omdat deze nou eenmaal heel erg mooi waren. De prijs bleek echter heel erg mee te vallen en dat was voor ons dan ook de reden om een keer met deze mensen af te spreken om te bespreken welke stalen trappen wij graag door hen wilden laten maken. 

Wij lieten twee stalen trappen op maat maken 

Wij hebben met de mensen van dit bedrijf om de tafel gezeten om te bespreken wat wij graag zouden willen laten maken. Wij hebben toen besloten dat wij graag strakke stalen trappen wilden laten maken. Dat kon heel goed geregeld worden en wij hebben al heel snel een ontwerp gezien waar wij heel enthousiast over waren. Wij hebben daarom meteen toestemming gegeven om deze stalen trappen te gaan maken. 

Wij zijn zeer tevreden 

De stalen trappen zijn inmiddels geplaatst en wij herkennen ons kantoorpand niet meer terug. Het resultaat is echt boven verwachting geworden. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij kregen een heel mooie prijs gepresenteerd 
  • Wij kunnen tientallen jaren vooruit met onze trappen 

Kijk voor meer informatie ook nog even op taschestaalbouw.nl.