Zoekt u een goede trouwfotograaf?

Zoekt u een goede trouwfotograaf?

Wij zijn onlangs getrouwd en wij kijken inmiddels terug op een heel mooie dag. Een van de dingen die wij al heel vroeg geregeld hadden, was een goede trouwfotograaf. Wij hadden namelijk van vrienden van ons gehoord dat het niet eenvoudig was om een goede trouwfotograaf te vinden. De mensen die namelijk heel goed zijn, zijn vaak al bezet en dus moet je vaak heel vroeg informeren naar de mogelijkheden. Wij waren blij dat wij dit wisten en dus hebben wij al in een heel vroeg stadium gekeken waar wij een goede trouwfotograaf konden vinden. Wij hebben allerlei mensen gevraagd en allemaal kwamen zij met dezelfde naam op de proppen. Iedereen gaf aan dat zij heel erg te spreken waren over de mensen van Forlovewelive.com. Deze trouwfotograaf levert altijd prachtige foto’s en vandaar dat wij graag eens wilden zien wat wij van deze trouwfotograaf konden verwachten. Wij zijn daarom even naar deze site gaan kijken om te zien of zij ook een portfolio op hun pagina hadden geplaatst. Dit was het geval en ik kan u zeggen dat zodra wij de eerste foto’s zagen, wij meteen verkocht waren. Je kunt zien dat je hier met een trouwfotograaf te maken hebt die zijn vak verstaat. Wij hoefden dan ook niet lang na te denken over de vraag of wij deze mensen wilden inhuren. Wij wilden prachtige foto’s laten maken en dus wilden wij met deze mensen werken. 

Deze trouwfotograaf levert vakwerk

Toen wij even contact opnamen met deze trouwfotograaf kregen wij te horen dat zij op de dag van ons huwelijk nog beschikbaar waren. Dat was heel erg prettig en wij hebben dan ook meteen een afspraak gemaakt. Wij waren zeer te spreken over de communicatie met deze trouwfotograaf. Wij kregen meteen een bevestiging en wij kregen ook meteen een prijs te zien. Deze prijs viel ons heel erg mee. Wij hadden niet verwacht dat wij voor zo’n goede prijs met een echte vakman konden werken. Wij zijn daarom zeer tevreden over de gang van zaken. Op onze trouwdag was de trouwfotograaf heel actief. Dat vonden wij heel prettig om te merken. Wij konden van tevoren even aangeven welke mensen even nadrukkelijk op de foto gezet moesten worden en de portretten die deze trouwfotograaf heeft gemaakt, zijn verbluffend. Wij zijn daarom zeer blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld want hier krijg je echt prachtige foto’s aangeleverd. Kijk daarom ook een keer op de site van WeLiveForLove.com om te zien wat zij voor u kunnen betekenen. 

Onze foto’s zijn prachtig geworden

Een aantal dagen na ons huwelijk hadden wij onze foto’s al in huis. Dat was heel fijn omdat wij niet konden wachten om de foto’s te bekijken. Wij zijn zeer blij met deze foto’s en kunnen dan ook concluderen dat wij:

  • Prachtige foto’s hebben gekregen van deze vaklieden
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn
  • Wij onze foto’s in een mum van tijd in handen hadden 

Kijk voor voorbeelden van het werk van deze vaklieden even op hun site WeLiveForLove.com. U zult zien dat de foto’s echt prachtig zijn. Prachtige foto’s met een mooie kwaliteit en een goede prijs! 

Lees meer…